Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ανώτερος ο Ηρακλής, νίκησε τον Κιλκισιακό με 4-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας υποδέχθηκε ο Κιλκισιακός τη Κυριακή, και πιο συγκεκριμένα τον Ηρακλή, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 4-0 του ΑΟΚ. Η ομάδα μας έμεινε στους 19 βαθμούς, όμως στους οχτώ αγώνες που απομένουν δηλώνει αποφασισμένη να τα δώσει όλα.

Ο Ηρακλής είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 20' έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Κολιοφούκας σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ρόβα.

Στο 28' ο τελευταίος τσίμπησε την μπάλα για τον Παπαδόπουλο που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Γηραιός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με τον Ρόβα να υποδέχεται έξω από τη περιοχή τη μπάλα με το κεφάλι, και με τη μία να πλασάρει στην απέναντι γωνία.

Στο 40' ο Κιλκισιακός αναπτύχθηκε σωστά, ο Μοσχάκης έστρωσε στον Καθάριο που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει σε χέρι, αλλά να δίνεται συνέχεια στο ματς. Στο 45' ο Προβατίδης εκτέλεσε το φάουλ με τον Βοσνιάδη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρόβας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε τον Κολιοφούκα για το 3-0. Στο 58' ο Παλάσκας μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, με τον Κιλκισιακό να έχει δοκάρι στο 63' όταν ο Δρόσος σούταρε έξω από τη περιοχή, και ο Βοσνιάδης απομάκρυνε με τη βοήθεια της δεξιάς δοκού.

Στο 68' ο Κολιοφούκας είπε δύο φορές όχι σε σουτ τον Ρόβα και Πτηνόπουλου, με τον τελευταίο τελικά να σκοράρει στο 89' με αριστερό σουτ του Πτηνόπουλου.
Την Κυριακή ο Κιλκισιακός πηγαίνει για έναν τελικό στον Λαγκαδά, με το διπλό να αποτελεί μονόδρομο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Καρασίμος (Παπαχρυσάνθου), Καραμπάς (Ραφαελίδης), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Ιορδανίδης, Δρόσος, Προβατίδης (Πιπερτζής), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (40' Σαβελίδης), Καθάριος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας, Α. Αθανασίου (75΄ Κουρέλλας), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρόβας (70΄ Μεντί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.