Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (7/2/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Β´ ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ερμή Τερπύλου. 

Νωρίς, στο 3’ο Αλεξανδρίδης κόπηκε αναίτια σε θέση οφσάιντ και ενώ βρισκόταν μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 9’ ο Μπαλάσκας καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα. 

Αυτές ήταν δυο καλές και επικίνδυνες για την αντίπαλη άμυνα στιγμές των φιλοξενούμενων σε ένα α' ημίχρονο το οποίο σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο. Ήρθε όμως η φάση του 43’ όπου μετά από αλλαγή σε εκτέλεση πλάγιου out και λάθος της άμυνας να γινει το 1-0.

Με την έναρξη του β´ ημιχρόνου και ενώ και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους , στο 50’ έγινε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ μέσα από την περιοχή. Το 3-0 στο 63’ με την ομάδα των Ελπίδων να μειώνει σε 3-1 στο 67’ όταν από ωραία ενέργεια των Μακάριου – Κεσίδη ο Αλεξανδρίδης βγήκε τε τα τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Η ομάδα των Ελπίδων ανέβασε ρυθμό , ανοίχτηκε και προσπάθησε να πετύχει και άλλο τέρμα αλλα στο 87’ έγινε το 4-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί και συγχαίρει τον Ερμή Τερπύλλου για την άψογη και αθλητική φιλοξενία.

Επόμενο παιχνίδι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της β' ομάδας του Αλέξανδρου την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία με τον Άρη Παντελεήμωνα.

Σύνθεση : Ορφανίδης , Αλμπανίδης(75’ Χατζηβασιλείου) , Ζαφειρόπουλος(65’ Τσακιρίδης) , Νικολαΐδης, Ανανιάδης , Τζιάνας(56’ Μπούνζτρα) , Παπαδόπουλος(70’ Κουρουζίδης) , Μακάριος , Μπαλάσκας , Αλεξανδρίδης, Κεσίδης.

Νέα νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ
Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επικρατώντας με 4-0 επι της Α.Ε. Νέων Σίνδου σε εντός έδρας παιχνίδι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμων. 

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τις μικρές Ελπίδες που έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς αφού στο 3’ άνοιξαν το σκορ με υποδειγματικό πλασέ του Ζάλτου από το ύψος του πέναλτι μετά από κάθετη πάσα του Σοφή. Στο 32’ έγινε το 2-0 όταν από ωραία συνεργασία των Ζιούτα-Ζάλτου-Σοφή βγήκε ο Σπασόπουλος τε τα τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο 62’ ο Βαφειάδης το 3-0 με πλασέ από την μικρή περιοχή και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρεμπετσιώτη. Στο 67’ ασίστ του Ρεμπετσιώτη στον Μακάριο και το 4-0 με διαγώνιο σουτ λίγο μέσα στην περιοχή περιοχη πέναλτι και από δεξιά. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στον Ατερμων με τον 3ο τις βαθμολογίας Α.Ο.Κ. Α.Αθανασίου. 

Σύνθεση : Σιαπκάρης(62’ Αποστολίδης) , Ναλμπάντης(48’ Μπατσέλι) , Ζιούτας , Παρτσαλίδης , Μακάριος , Κατσαράς , Τουτσίδης , Σοφής , Ζάλτος(46’ Περπερίδης) , Ρεμπετσιώτης , Σπασόπουλος (36’ Βαφειάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.