Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακή η παρουσία του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στην αποκριάτικη ααρέλαση του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος –Αλέξανδρος συμμετείχαν στην πρώτη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. 


Τα μεγάλα πολύχρωμα καπελά μας, τα ουράνια τόξα και τα χρωματιστά παιδικά προσωπάκια σκόρπισαν αισθήματα χαράς και ελπίδας σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λαμβάνοντας τα καλύτερα σχόλια.

Καταλήγοντας στο Νέο Πάρκο του Κήπου πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση από τα μικρά και μεγάλα παιδιά της μουσικοκινητικής.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την ζεστή αγκαλιά του, τα παιδιά μας, τους γονείς που στηρίζουν κάθε δράση μας και το προσωπικό μας για την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά.

Τέλος, συγχαίρουμε τον Δήμο, το Τμήμα Πολιτισμού και τον κ. Τσαντάκη τόσο για την φετινή πρωτοβουλία όσο και για την πετυχημένη διοργάνωση. 

Με μεγάλη μας χαρά θα συμμετάσχουμε σε κάθε εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό στην πόλη μας οποτεδήποτε μας ζητηθεί.

Ευχόμαστε καλή Σαρακοστή σε όλους με ελπίδα, πολύχρωμες και φωτεινές καρδιές σαν τα δικά μας Ουράνια Τόξα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.