Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία στα Τρίκαλα για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μια εκδρομή απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στα Τρίκαλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου. 

Ο Αλέξανδρος συμμετείχε με τρία (3) τμήματα, την ‘’Μάντσεστερ 2009’’ στους προτζούνιορ, την ’’ Ίντερ 2007’’ στους τζούνιορ και την ‘’Μίλαν 2006’’ στους προπαίδες. 

Το Σάββατο το μεσημέρι ξεκίνησε η σειρά των φιλικών παιχνιδιών με τη γηπεδούχο Ακαδημία ΑΟ Δήμητρα – Απόλλων, στην οποία αναδείχτηκε ο άσος του ολυμπιακού Φορτούνης. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή και μιας τρίτης ομάδας, της Ακαδημίας των Μετεώρων. 

Ο αγωνιστικός απολογισμός κρίνεται παραπάνω από θετικός καθώς και οι τρεις ομάδες του Αλέξανδρου απέδωσαν πολύ καλό, για το ηλικιακό τους επίπεδο, ποδόσφαιρο. Για την ιστορία και χωρίς να δίνεται ο χαρακτήρας του αυτοσκοπού στο αποτέλεσμα, στο σύνολο 9 αγώνων που έδωσε ο Αλέξανδρος, οι μικροί ποδοσφαιριστές του πέτυχαν 6 νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. 

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά : Τους μικρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν, για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων τους συνοδούς προπονητές κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Ντουντούκη, Βασίλη Ορμανίδη και Γιάννη Ιασωνίδη τους γονείς και συνοδούς για την εποικοδομητική συνεργασίατο ταξιδιωτικό γραφείο του κυρίου Κριεζή και τον οδηγό της αποστολής κ. Δημήτρη Ρωμανίδη ,την οικοδέσποινα Ακαδημία ΑΟ Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων για τη θερμή φιλοξενία την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ‘’Ληθαίον’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.