Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη του Τούρκου Εμπορικού Ακολούθου στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης υποδέχθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Mehmet Serkan Burali, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών.
Ο κ. Τονικίδης αφού καλωσόρισε τον κ. Burali αναφέρθηκε στη γεωστρατηγική θέση της ευρύτερης περιοχής του νομού Κιλκίς, καθώς τόσο η γειτνίαση με τη Θεσσαλονίκη όσο και το γεγονός ότι προσφέρει έξοδο στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, δίνουν πλεονεκτήματα που δύσκολα μπορούν να βρουν αλλού οι επενδυτές.

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα πιο μπροστά πρότεινε τη δημιουργία Πολιτιστικού Φεστιβάλ, ώστε να έρθουν πιο κοντά οι δύο λαοί και να ανοίξουν νέοι δρόμοι επιχειρηματικών συνεργασιών για το κοινό όφελος. Αναφέρθηκε επίσης στις αποστολές που κατά καιρούς πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, όπως και στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του Επιμελητηρίου Σμύρνης. 

Ζήτησε τέλος την επίσημη συνδρομή του Τούρκικου Προξενείου στην αξιοποίηση του Οθωμανικού Λουτρού που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια στο Κιλκίς.

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Ακόλουθος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή, απάντησε θετικά στις προτάσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, προσκαλώντας τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που θα γίνει τον Μάρτιο στην Κομοτηνή και πρότεινε το επόμενο να γίνει στο Κιλκίς. 

Κλείνοντας τόνισε ότι “Η επιχειρηματικότητα δεν κάνει διακρίσεις και η συνεργασία είναι ο καλύτερος δρόμος για το παρόν και το μέλλον των δύο λαών”.

Στη συνάντηση από πλευράς Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς παρευρέθησαν οι κ.κ. Τσέτος Σ, Αμανατίδης Μ, Κατσιαβός Α, Δημητριάδου Ε, Ευθυμίου Κ., καθώς και το μέλος του Επιμελητηρίου Στανημερόπουλος Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.