Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη κλιμακίου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στον Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Στη συνάντηση, από πλευράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν, η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και ο πολιτευτής Νικόλαος Τατίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητήριου, κ. Παύλου Τονικίδη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Αλέξανδρος Κατσιαβός, Πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης.

Θέματα όπως η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι νέες επενδύσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης επιχειρηματικότητας, τουρισμός αλλά και αντιμετώπισης προβλημάτων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων που έχουν κόκκινα δάνεια, χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς, ήταν αυτά που τέθηκαν επί τάπητος. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσίασαν τις θέσεις τους και πρότειναν λύσεις ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την ενίσχυση των υφιστάμενων επιχειρήσεων. 

Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Τονικίδης παρουσίασε τις λύσεις από πλευράς Επιμελητηρίου και τις προοπτικές βιωσιμότητας τόσο των υφιστάμενων επιχειρήσεων, όσο και την προσέλκυση νέων.

Έγινε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος από τις δύο πλευρές, με πρόθεση για συνεργασία για την ανάπτυξη και την προσέλκυση επιχειρήσεων, καθώς και την υποστήριξη των υφιστάμενων που εξακολουθούν να επενδύουν στο Νομό Κιλκίς, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας, ώστε να βελτιωθεί αισθητά η οικονομική δυναμικότητα των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.