Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Εκδηλώσεις στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Τρίτη 20 Φλεβάρη: Στις 6:30 μ.μ., η Τ.Ο. Κιλκίς διοργανώνει σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στα γραφεία της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ. 

Τετάρτη 21 ΦλεβάρηΣτις 7:00 μ.μ. η ΚΟΒ Προαστίων Κατερίνης του ΚΚΕ διοργανώνει, στο Ξενοδοχείο Lido, σύσκεψη/συζήτηση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Πέμπτη 22 ΦλεβάρηΣτις 07:30 π.μ. Περιοδεία στον ΟΛΘ με επικεφαλής τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Παρασκευή 23 ΦλεβάρηΣτις 09:30 Περιοδεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου με επικεφαλής τον Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Στις 6:30 μ.μ. στην Κορομηλιά - Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση - Συζήτηση, με θέμα: "Πολιτικές και Διεθνείς Εξελίξεις. Η θέση του ΚΚΕ", στο cafe Παύλος, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Στις 06:30 μ.μ. στο Δημαρχείο του Αιγινίου θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση - Συζήτηση, με θέμα: "Πολιτικές και Διεθνείς Εξελίξεις. Η θέση του ΚΚΕ" με ομιλητή τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Στις 07:00 μ.μ. Σύσκεψη με λογιστές με ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της Ε.Π. Κ. Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.