Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018

Καλούνται όλοι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία να υποβάλουν όσον αφορά στους μαθητές στο Λύκειο τους και όσον αφορά τους απόφοιτους στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους Λύκειο, Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου. 

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν και να προμηθευτούν την Αίτηση – Δήλωση ανάλογα με την περίπτωση στην ανήκουν είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, είτε από το Λύκειο τους.

Επίσης οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει ως τις 29 Μαρτίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Επισημάνσεις: 

1. Οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑΛ συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και μπορούν να διεκδικήσουν ειδικό ποσοστό θέσεων στα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολές Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

2. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και θα συμμετάσχουν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν την επιθυμία τους για τα ΤΕΦΑΑ, ώστε να συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).

3. Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις εξετάσεις του 2016 και 2017 και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων, δεν θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι υποψήφιοι να απευθύνονται στο Λύκειο (ΓΕΛ ΕΠΑΛ) και στο
ΚΕΣΥΠ ΚΙΛΚΙΣ
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 361100 Κιλκίς
Τηλ.: 2341353377 & 2341353375
e-mail: kesyp@dide.kil.sch.gr
Οι Υπεύθυνοι ΣΕΠ:
Κατσιούλα Παναγιώτα
Σαλαβασίδης Πέτρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.