Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ελευθέρα Πάλη: 3ος στους εφήβους ο "Καραγιάννης" Ευρωπού

Ανακοίνωση "Καραγιάννη" Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 10-11/3/18 έγινε μετά από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη στο ΔΑΚ Πολίχνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης εφήβων-νεανίδων. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 6 αθλητές και κατέκτησε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια ειναι:

1) Τσακνάκης Γιώργος ασημένιο μετάλλιο στα 92 κιλά.

2) Τοπούζης Βασίλης χάλκινο μετάλλιο στα 79 κιλά.

3) Μεμετζής Πέτρος χάλκινο μετάλλιο στα 125 κιλά.

Αξιόλογη ήταν η εμφάνιση του Τουλκερίδη Παύλου στα 79 κιλά, του Μπεαζίδη Ιορδάνη στα 74 κιλά και του Τσαλκίτη Δημοσθένη στα 125 κιλά οι οποίοι κατέκτησαν θέσεις εντός οκτάδας βοηθώντας στη συνολική βαθμολογία και ανεβάζοντας στην τρίτη θέση τον σύλλογό μας.

Η κατάταξη των συλλόγων έχει ως εξής:

Πρώτη θέση Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με 84 βαθμούς.

Δεύτερη θέση Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με 56 βαθμούς.

Τρίτη θέση ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩΠΟΥ με 22 βαθμούς.

Τέταρτη θέση ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Ν. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ με 14 βαθμούς.

Το Δ.Σ. του συλλόγου για ακόμα μια φορά φέτος συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές, τον προπονητή κ. Παυλίδη Θεοδόσιο, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου για την επίτευξη αυτόν των συνεχόμενων επιτυχιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.