Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τae Kwon Do ITF στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ I.T.F. Ανδρών, Γυναικών στο Κλειστό στάδιο Βασιλικών Θεσσαλονίκης από την Αθλητική Ομοσπονδία ΤaeΚwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε η αθλήτρια Σοφιανού Βαρβάρα στην κατηγορία Γυναικών στα 75 κιλά η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία θραύσεων.

Η αθλήτρια παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να διακριθεί στα μετάλλια αλλά απέσπασε αρκετή εμπειρία για το επόμενο Πανελλήνιο στο οποίο θα στοχεύσει πιο ψηλά με μεγαλύτερες βλέψεις.

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της αθλήτριας τους που αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στυλ tae kwon do ITF και κατάφερε να σταθεί άξια δίπλα σε έμπειρες αθλήτριες

Κλείνοντας ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.