Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού μαθητών/τριών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ νομού Κιλκίς Α’Φάσης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς.


Στους αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ συμμετείχαν 79 μαθητές και 33 μαθήτριες από τα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ του Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 13/3/2018 στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Από τους συμμετέχοντες προκρίνονται στη Β΄φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 2017-18, που θα γίνει στις Σέρρες στις 28 Μαρτίου 2018, 10 μαθητές και 7 μαθήτριες.

Απευθείας στη Β Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού, ως περσινή Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα της σφυροβολίας, προκρίνεται η μαθήτρια του ΓΕΛ Καμπάνη Ζώτου Ελένη η οποία λόγω τραυματισμού δεν συμμετείχε στην Α΄Φάση.

Επίσης απευθείας στη Β’ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού στο αγώνισμα των 5000 μέτρων Βάδην θα συμμετέχει η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς Φωτιάδου Ελένη διότι το αγώνισμα αυτό δεν πραγματοποιείται στην Α΄Φάση.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς συγχαίρουν τους μαθητές – μαθήτριες των ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους στην κερκίδα και στο χώρο των αγώνων.

Θα θέλαμε επίσης , μια και κάθε τέτοια προσπάθεια είναι ομαδική, να ευχαριστήσουμε τους σχετικούς φορείς αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτών των αγώνων.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδάκη, πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού , Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς για τη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου και του αθλητικού υλικού του Σταδίου.

Ευχαριστούμε τους αθλητικούς συλλόγους ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ που καλλιεργούν το άθλημα του Στίβου στην πόλη μας και τους προπονητές τους κ.Κωνσταντίνο Μηναρετζή , κ.Αλέξανδρο Παυλίδη και κ.Χαράλαμπο Μηναρετζή για την παρουσία τους και τη βοήθεια που μας παρείχαν με την εμπειρία τους στο άθλημα αυτό.

Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Χρήστογλου , καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αν και έχει συνταξιοδοτηθεί, βρίσκεται πάντα δίπλα στους πανελληνιονίκες μαθητές-αθλητές και αθλήτριές του και στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τη μέρα των αγώνων.

Ευχαριστούμε φυσικά και τους υπαλλήλους του Ανοικτού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κιλκίς , που υποστήριξαν με μεγάλη προθυμία όλη τη διαδικασία στον πεντακάθαρο και εξαιρετικά φροντισμένο χώρο του Σταδίου.

Και φυσικά, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που παρευρέθηκαν στους αγώνες έχοντας το διπλό ρόλο, του συνοδού καθηγητή των μαθητών των Λυκείων τους αλλά και του εφόρου-κριτή στα αγωνίσματα της ημέρας, ως μέλη της αγωνόδικης επιτροπής καθώς επίσης και το γιατρό της αθλητικής ημέρας, συνάδελφο κ. Ιωάννη Αλεξίδη.

Έτσι λοιπόν, με σύμμαχο τον καλό καιρό, είχαν τη δυνατότητα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λυκείων του Κιλκίς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού στον καλύτερο χώρο, με τους καλύτερους υποστηρικτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.