Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Φιλικοί αγώνες της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες παμπαίδων-πανκορασίδων-παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. 

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1300 αθλητές-ριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών σύμφωνα με τους διοργανωτές. Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν από δυο φορές και για τις ελλείψεις έφταναν μέχρι και 4 αγώνες σε πολλές κατηγορίες. Σε τετράδες κληρώθηκαν όλοι οι ανά ηλικία και πολύ κοντά στις ζώνες. 

Σε 10 τερέν διεξήχθησαν οι αγώνες με 2 γύρους του ενός λεπτού για τους μικρούς και για τους μεγαλύτερους σε ενάμιση. Στόχος της ενέργειας αυτής όλων των ενδιαφερομένων ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα για τους αρχάριους και για τους προχωρημένους μια εμπειρία παραπάνω η οποία συνολικά ενισχύει την υποδομή.

Σε αυτή τη γιορτή αθλητισμού από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς δηλώθηκαν 42 αθλητές-ριες:

Αγγελίδης Πρόδρομος, Αμανατίδης Ιωάννης, Αμανατίδου Μαριέτα, Ασίκη Στυλιανή, Ασμενούδης Γεώργιος, Γιαχασίδου Ευτυχία, Γκειβανίδης Ζαχαρίας, Γρηγοριάδης Χρήστος, Δεμίλογλου Θωμαή. Δεμίλογλου Χριστίνα, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Ζενίδης Ιωάννης, Ζώτος Δημοσθένης, Καγιάτος Ιωάννης, Καμπουρίδου Αναστασία, Καραγκιόζης Ιωάννης, Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Κουλάρα Παρασκευή, Κουραλίδης Βασίλειος, Κουραλίδης Ηλίας, Κουσούτης Κωνσταντίνος, Λεονταρίδης Νικόλαος, Μαχαιρίδης Ιωάννης, Μπακίδου Κωνστνατίνα, Ντρισμπιώτη Ζωή, Παντελίδης Βασίλειος, Παντελίδης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Ιωάννης-Μάριος, Παπαγιαννίδης Θωμάς, Τακίδης Παναγιώτης, Τουτουτσίδης Θεόδωρος, Τριανταφυλλίδης Ισαάκ, Τσάτσης Αργύρης, Τσάτσης Παναγιώτης, Τσάτσης Μαρίνος, Φουλεδάκη Δανάη, Χιωτέλη Ευαγγελία, Χατζής Γεώργιος, Χατζή Αναστασία, Χύτας Ραφαήλ, Νικολαΐδης Μάριος, Παπαγεωργόπουλος Άγγελος Ραφαήλ.

Η διοργάνωση που ήταν υπό την αιγίδα της Ένωσης ΕΤΑΒΕ υποστηρίχτηκε και στηρίχτηκε από πολλούς πολλούς προπονητές για την αναβάθμιση γενικότερα του Ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo και άλλο τόσο για τους μικρούς αθλητές-ριες που είναι και το μέλλον. Παρά το μικρό της ηλικίας τους η διεκδίκηση για τη νίκη ήταν συγκινητική.

Συγχαρητήρια έδωσαν οι προπονητές του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις έχοντας πάντα ως οδηγό το Ευ αγωνίζεσθαι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.