Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς για τη συμμετοχή και τη βράβευσή τους στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διεξήχθη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. 

Η συνεχής προσπάθεια, η επιμονή και ο ζήλος για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων τους, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για την ομαλή ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ήταν η μοναδική σχολική μονάδα της Διεύθυνσής μας και η μία από τις δύο δομές Ειδικής Αγωγής της Κεντρικής Μακεδονίας που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, τον καθένα και την καθεμία χωριστά, διότι με την καθοδήγηση και την επίβλεψή τους οι μαθητές και οι μαθήτριες σφράγισαν με την επιτυχία της βράβευσής την προσπάθειά τους και συγκεκριμένα τους: Ελένη Τεχλικίδου, Αγαθή Γκούμα και Ηρώ Δρακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.