Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες του Συνδέσμου Προπονητών Βόρειας Ελλάδας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, διοργάνωσε το Σάββατο 10 Μαρτίου, την αθλητική συνάντηση στη μνήμη του παλιού προπονητή και πρωταθλητή, Μιχάλη Ζησόπουλου.

Το παρόν έδωσαν πολλοί σύλλογοι από όλη τη Β. Ελλάδα , μαζί τους και το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με ομάδα δεκαπέντε συνολικά αθλητών και αθλητριών, που αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και κατάφεραν όχι απλά να συμμετέχουν αλλά και να διακριθούν.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν, επιτυγχάνοντας ατομικές επιδόσεις , οι Κωνσταντίνα Κούρλη που τερμάτισε στη 2η θέση στα 60 μ 8''28 και η Στέλλα Παρασκευά που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 600 μ 1'49''0 .

Νέα ατομικά ρεκόρ όμως έκαναν με εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα τους η Παναγιώτα Φαρμάκη 10''89 και η Αννα Αλεβιζάκη 11''14 στα 80μ , ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας στα 1000μ 3'45''0 και η Σοφία Παπαδοπούλου στα 60 μ εμποδια.

Το βάπτισμα του "πυρός" πήραν , συμμετέχοντας στους πρώτους τους επίσημους αγώνες , τα ταλέντα του συλλόγου Αλεξάνδρα Φασουλάκου στα 60μ , Γιάννης Ρηγόπουλος στα 80 μ , ο Κωνσταντίνος Δεσποινίδης στο άλμα σε μήκος , ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Θοδώρα Λαζαρίδου, ο Σταμάτης Παρασκευάς στα 60 μ και η Ελπίδα Αλερού στα 80 μ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα παιδιά του συλλόγου που αγωνίστηκαν με αθλητικό πνεύμα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων, όπως και στις προπονήτριες των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Κιλκίς Μαρίνα Κανελιά, και Αφροδίτη Ζώγκα και Γιώργο Αλτιπαρμακίδη , για την πραγματικά υποδειγματική δουλειά που γίνεται σε κάθε τομέα στις μικρές ηλικίες.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί τους εξαιρετικούς γονείς και φίλους των αθλητών του που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν δίπλα στο Τμήμα και την οικογένεια του στίβου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.