Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Το "Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη", στην PELLA TV

Δελτίο τύπου PELLA TV
Την Τετάρτη 7-3-2018 και ώρα 15.00' και την Πέμπτη 8-3-2018 και ώρα 19.00' θα μεταδοθεί η εκπομπή "Μια φωτογραφία μια ιστορία" στην οποία παρουσιάζεται το "Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη" που βρίσκεται στη Μελίκη Ημαθίας και στεγάζεται στο αρχοντικό της οικογένειας του ιδρυτή του κέντρου. 

Ο Γιώργης Μελίκης, γνωστός λαογράφος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεοπτικός-ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής χιλιάδων εκπομπών και δεκάδων χιλιάδων ηχογραφημένων και καταγραμμένων τραγουδιών που συγκέντρωσε απ' όλη την Ελλάδα, μας ξεναγεί στους χώρους και μας μιλά για τα εκθέματα του Εθνογραφικού του Κέντρου και του Κέντρου Μάσκας. 

Εκεί μπορεί ο επισκέπτης να περιεργαστεί τις εκθέσεις: "Το παιδί στη παράδοση", "Έθιμα του τόπου μας", "Τάματα λατρείας-Ανθρώπινες ιστορίες", "Αναστενάρια", "Μάσκες" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.