Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Video από τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας και Παραδοσιακής Φορεσιάς στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής φορεσιάς. Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση που αφορά στην ιστορία και στην αδιάλειπτη πολιτιστική παρουσία και δραστηριότητά του, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 6.30μ.μ., στις εγκαταστάσεις του (Μητροπόλεως 11).


Οι επισκέπτες, μέσα από το ιστορικό αρχειακό φωτογραφικό υλικό που εκτέθηκε από τη διάρκεια των 25 χρόνων λειτουργίας του, πήραν μια γεύση από τη δράση και το πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θαύμασαν και μεγάλο μέρος των φορεσιών (γυναικείες, ανδρικές και παιδικές) που διαθέτει η Ιματιοθήκη του. 


Στο σύνολο της, η Ιματιοθήκη του ΛΕΚ, με σκοπό τη διάδοση και διάσωση του λαϊκού μας πολιτισμού, διατηρεί 250 φορεσιές, αντιπροσωπευτικές πολλών διαμερισμάτων της πατρίδας μας.

Διάρκεια έκθεσης: 18-23 Μαρτίου 2018.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 6-8μ.μ. Πρωινές ώρες μόνο για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης.

Για πληροφορίες - επισκέψεις σχολείων στο τηλέφωνο 23410 27684, καθημερινά 6-8μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.