Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 10ο Τουρνουά Βόλεϊ 2018

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ο Άτλας Κιλκίς τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων του όσον αφορά τα τμήματα των υποδομών του, συμμετείχε στο 10ο Τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ (3Χ3) και (6Χ6) 2018 "ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ", που διοργάνωσε ο Μυγδονιακός στο ΔΑΚ Μυγδονίας στο Δρυμό Θεσσαλονίκης. 

Ήταν ένα οργανωμένο και πετυχημένο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν εκτός του Άτλα Κιλκίς και του Μυγδονιακού και οι σύλλογοι Αίας Ευόσμου, ΑΕ Πυλαίας, Μακεδονικός και ΑΣΚ Λαγκαδά. Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες. Αθλήτριες γεννηθέντες 2008-2009 (3Χ3), Αθλήτριες γεννηθέντες 2006-2007 (3Χ3) και προ αγωνιστικό γεννηθέντες 2004-2005 (6Χ6).

Οι μικρές αθλήτριες του Άτλα Κιλκίς που προετοιμάζονται δυναμικά για τη μελλοντική τους αγωνιστική καριέρα στο άθλημα του βόλεϊ, συμμετέχουν πλέον και σε μεγάλα και επιτυχημένα τουρνουά που διοργανώνονται από Συλλόγους με μεγάλη ιστορία στο άθλημα. 

Κύριος Στόχος με την συμμετοχή τους αυτή είναι η απόκτηση γνώσεων μέσω βιωματικών εμπειριών, η καλλιέργεια και ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, η ενθάρρυνση για τη λήψη πρωτοβουλιών και η εκπαίδευση σε τεχνικές και τακτικές δεξιότητες που δε μεταδίδονται μόνο μέσα από τις προπονήσεις αλλά κυρίως μέσα από τους αγώνες.

Για άλλη μια φορά η Αθλητική οικογένεια του Άτλαντα Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια καθώς επίσης και τους γονείς και τους φίλους του βόλεϊ που ακολούθησαν την αποστολή και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Προτρέπουμε Γονείς και παιδιά
αγόρια κορίτσια

Εάν  ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΪ…ΕΛΑ και συ!!! 

Εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών κοριτσιών και αγοριών γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου τηλ: 23410-29376.

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.