Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Νέα παράταση στο πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''

Νέα εντεκάμηνη παράταση πήρε το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς με απόφαση του υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ως εκ τούτου, δεκαέξι άτομα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις ευεργετικές του πρόνοιες στον πυλώνα της ''Στέγασης''. Στο δεύτερο Πυλώνα της ''Επανένταξης'' συμμετέχουν τέσσερις ωφελούμενοι που εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' παρατείνεται έως τις 28.2.2019 και θα χρηματοδοτηθεί για το διάστημα αυτό με 45.846,70 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.