Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Παναγιώτης Μουλλάς, ο άνθρωπος, ο φίλος και ο δάσκαλος”


Ο Δήμος Κιλκίς, η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων νομού Κιλκίς “Παναγιώτης Μουλλάς” σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Παναγιώτης Μουλλάς, ο άνθρωπος, ο φίλος και ο δάσκαλος... Τη γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική”, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ώρα 11:00 π. μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς



Οι ομιλητές είναι οι ακόλουθοι:

Βασιλική Κοντογιάννη, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα: « Γιατί άραγε ο Π. Μουλλάς υπήρξε εξαιρετικός λόγιος;»

Ζωή Γαβριηλίδου, Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με θέμα: « Η υποδοχή της βιβλιοθήκης του Π. Μουλλά στο Δημοκρίτειο»

Μαίρη Μικέ, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. με θέμα: « Ο Π. Μουλλάς στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 1977-2002»

Αναστασία Μπακιρτζή, Φιλόλογος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» με θέμα: «Βιογραφικό του Π. Μουλλά».

Γεώργιος Τσουκαλάς, Συνταξιούχος, φίλος του Παναγιώτη Μουλλά.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» με αυτή την εκδήλωση εγκαινιάζουν μία σειρά εκδηλώσεων ξεκινώντας με την αναφορά στο έργο και τη ζωή του Ακαδημαϊκού Π. Μουλλά, του οποίου το όνομα αποτελεί και την επωνυμία του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.