Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Αναστασιάδης: "Η συμμετοχή μου στην Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, με τιμά και με γεμίζει ευθύνη"

Με αφορμή την ανακοίνωση της σύνθεσης της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Αναστασιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
"Η συμμετοχή 5000 συνέδρων στο ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, του Κινήματος Αλλαγής, επισφράγισε μια πορεία που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στο πολιτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πρώτος σταθμός στην πορεία αυτή ήταν η εκλογή επικεφαλής από την βάση με την μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά ως επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

Δεύτερο μεγάλο σταθμό αποτέλεσε το ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και το οποίο κατέδειξε την ισχυρή θέληση μελών και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής για ενότητα και άνοιγμα στην κοινωνία ώστε να καταστεί και πάλι η κεντροαριστερά κυρίαρχος πόλος της πολιτικής διαδικασίας στην χώρα.

Η συμμετοχή μου στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, με τιμά και με γεμίζει ευθύνη. Το Κίνημα Αλλαγής διευρύνοντας την κοινωνική και πολιτική του βάση σύντομα θα κληθεί να αναλάβει την ιστορική ευθύνη που του αναλογεί για την διασφάλιση της εξόδου της πατρίδας μας από τις πολλαπλές κρίσεις που έχει περιέλθει με την διακυβέρνηση από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Σε αυτή τη διαδρομή η Κεντρική Επιτροπή, αντανακλώντας την μεγάλη κοινωνική βάση της Δημοκρατικής Παράταξης, καλείται να παίξει έναν βαρύνοντα ρόλο για την διαμόρφωση θέσεων και πολιτικών που προωθούν την ανάπτυξη, γεννούν θέσεις εργασίας, ενισχύουν το κοινωνικό κράτος δικαίου, ισχυροποιούν την διεθνή θέση της χώρας και βελτιώνουν το πολιτικό σύστημα μέσα από την θεσμικά κατοχυρωμένη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης."

Γιώργος Δ. Αναστασιάδης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής
Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.