Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

"Αναπαύσου εν ειρήνη... Κική της Τέχνης"

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε ΤΕΧΝΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη και τα μέλη της βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν μια από τις σημαντικότερες πρωτεργάτριές της, την Κική Παπαδοπούλου-Πάγκου, τη δική μας Κική, την Κική της Τέχνης.

Αιώνια ανικανοποίητη, διψασμένη για το ακατόρθωτο η Κική έζησε δυνατά, γενναία, όμορφα, ανατρεπτικά, δημιουργικά, αποκτώντας δίκαια τους τίτλους του χαρισματικού ανθρώπου, της εξαίρετης γιατρού, της δυναμικής παρουσίας, της φιλόξενης οικοδέσποινας, της πολυσχιδούς προσωπικότητας.

Κοντά σαράντα χρόνια υπήρξε η μεγάλη μαστόρισσα στα πολιτιστικά πράγματα του Κιλκίς και όχι μόνον, την Τέχνη την υπηρέτησε άοκνα, ανυστερόβουλα και αγόγγυστα, την φρόντισε όπως τα παιδιά της, την αγάπησε, την πόνεσε, την ανάδειξε και παρέδωσε στην πόλη και τους ανθρώπους της μια πολιτισμική κοιτίδα και συγχρόνως ένα πολύτιμο κληροδότημα.

Κική της Τέχνης,

παραφράζουμε τον ποιητή για να σου πούμε αναπαύσου εν ειρήνη...

“ 'Εχεις ζήσει για όσα πρέπει

και θα είσαι για πάντα μέσα σε όλα εκείνα που γι αυτά έχεις ζήσει..

Θα είσαι για πάντα μέσα σε όλο τον κόσμο...”

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αντί στεφάνου να δοθεί το ποσό των 150 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως είναι και η επιθυμία της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.