Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Στην Κρακοβία, Ιστίμπεη, Σφενδάμη και Βόλο πήγε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε σε αγώνες που έγιναν σε διαφορά μέρη της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. 

Στην Πολωνία ο Στέλιος Δέλογλου έτρεξε στον mini marathon 4,2 χιλιομέτρων και στον νυχτερινό αγώνα 10 χιλιομέτρων που διεξήχθησαν στην πόλη της Κρακοβίας συνδυάζοντας την άθληση με ταξίδι στο εξωτερικό.

Στον οχυρό Ιστίμπεη διοργανώθηκε ο 2ος ορεινός «Δρόμος Θυσίας» στη μνήμη των ηρώων που πολέμησαν στην μάχη των οχυρών την 6η Απριλίου 1941. Η διαδρομή περνούσε από τις θρυλικές στοές ενώ το ανοιξιάτικό τοπίο και η θέα χάρισαν μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες. Εκεί βρέθηκαν οι Γιάννης Κατσαρώνας, Λουκάς Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Γιώργος Σταμπολίδης, Λευτέρης Παυλίδης και οι Ευφροσύνη Ζαμπέλη και Ελένη Καρτσώνη.

Στο 12ο Sfendami Mountain Festival στην Σφενδάμη Κατερίνης βρέθηκαν οι Γιώργος Σιώτης και Δημήτρης Ναλμπάντης τρέχοντας τα 21 χιλιόμετρα.

Στα 12,6 χιλιόμετρα ο αθλητής του ΣΔΥΚ Σταύρος Κατσαρώνας κέρδισε την πρώτη θέση μόλις μία βδομάδα πριν την συμμετοχή του στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων στην Ροδόπη. Στα 12,6 χιλιόμετρα έτρεξε επίσης και Γιώργος Χνιτίδης.

Στον παιδικό αγώνα των 1.000 μέτρων νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας και 4ος ο Σάββας Χνιτίδης. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου βρέθηκε ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος τρέχοντας ακόμη έναν ημιμαραθώνιο στην όμορφη αυτή πόλη.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.