Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πρόκριση στο Κύπελλο για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Κορασίδων πήρε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 1-0 της Καστοριάς. Στις 13 Μαΐου θα προκύψει ο αντίπαλος που θα είναι είτε η Ελασσόνα είτε οι Νέες Τρικάλων, και μια εβδομάδα μετά θα γίνει η αναμέτρηση με την έδρα να ορίζεται κατόπιν κληρώσεως.

Δύο πρωταθλήτριες ομάδες "κοντραρίστηκαν" στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με τις νεαρές κοπέλες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση.

Τα ημίχρονα ήταν διάρκειας σαράντα λεπτών (αγωνίζονται κορίτσια γεννημένα από το 2002 και έπειτα) με τον Κιλκισιακό στο πρώτο να είναι ανώτερος, να έχει καλή κυκλοφορία, δίχως όμως την μεγάλη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δύο καλές στιγμές να σκοράρει, όμως η Κατερίνα Μέλανι με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν.

Την λύση για την ομάδα του Λάζαρου Δελήπαλτα έδωσε στο 72' η Λαμπρινή Καραβασίλη, που υποδέχθηκε σωστά την μπάλα στην περιοχή, ξεπέρασε με δύναμη δύο αντιπάλους και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι το τέλος ο Κιλκισιακός έκανε σωστή διαχείριση και είχε ακόμη μια καλή στιγμή να σκοράρει με την Μαρία Φούρναρη. Σε περίπτωση πρόκρισης και στον επόμενο αγώνα, ο ΑΟΚ θα μετέχει στο Final Four που είναι προγραμματισμένο από 1-3 Ιουνίου στην Αθήνα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μέλανι, Τατίδου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Ακριβοπούλου, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου (41' Καραβασίλη), Χατζηγεωργιάδου (74' Κουτσουραδή), Παυλίδου, Φούρναρη, Διαμαντίδου (58' Τσοκακτσή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.