Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Γεμάτη Κυριακή για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Απριλίου οι αγώνες δρόμου και βουνού ήταν πολλοί, όπως θα είναι από δω και πέρα. Ευκαιρία για εκδρομές, παρέες και συμμετοχές για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

Στον 4ο Δρόμο Ορεινού Τρεξίματος Sougliani Trail 24,5 χιλ. και τον Sougliani Race 12 χιλ. που διεξάγεται στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης συμμετείχε ο Σύλλογός μας με τους Θοδωρή Φαχουρίδη, Γιώργο Σταμπουλή, Σπύρο Τσαλουχίδη στον αγώνα των 24,5 χιλιομέτρων και την Σοφία Κουρτίδου στον αγώνα των 12,5 χιλιομέτρων.

Ο Σταύρος Αλεξόγλου ήταν συνοδός ασφαλείας στο μικρό αγώνα των 12,5 χιλιομέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντοπίτης μας Τάσος Μυλωνίδης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Sougliani Race με χρόνο 1:17.

Στο Μακροχώρι ο 3ος Δρόμος 21 Μαθητών 7700 μ.,που διοργανώνεται από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου στην μνήμη των 21 μαθητών. Δεν σας ξεχνάμε, το σύνθημα και εκπρόσωπος του συλλόγου ο Γιώργος Τσαβδαρίδης.

Και τέλος ο 1ος και μοναδικός αγώνας που μας "σύστησε" γνωστή ζυθοποιεία . Vergina Beer Run 2018 ένας αγώνας δρόμου 6 χιλ. όπου στο μέσο της διαδρομής θα έπρεπε οι συμμετέχοντες να πιούνε ένα ποτήρι μπύρας. Το κλίμα γιορταστικό και ο Στέλιος Δελόγλου δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά αυτόν τον διαφορετικό αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.

Θυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον ΣΔΥΚ μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία του συλλόγου στο πάρκο απέναντι από το Δημαρχείο κάθε Δευτέρα 20:00 με 21:00 (πλην της τελευταίας Δευτέρας κάθε μήνα) ενώ κάθε Τετάρτη στις 20:00 πραγματοποιείται στο Δημοτικό στάδιο ομαδική προπόνηση του συλλόγου όπου όλοι είναι προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.