Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Προκήρυξη πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Με την αριθ. 2901.1/22314/2018/22-03-2018 Προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκηρύσσεται η πλήρωση οκτώ (08) κενών οργανικών θέσεων επί θητεία εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Μακεδονίας και Σύρου.

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων από 12/04/2018 έως και την 11/05/2018. Πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης, μετά των παραρτημάτων της, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.