Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Παιονίας στο δημοτικό συμβούλιο

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Παιονίας
Οι Aστυνομικοί της Γειτονιάς του Α.Τ. Παιονίας και του Α.Τ. Γουμένισσας την 29 Μαρτίου 2018 ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας σχετικά με τον ρόλο τους και τις δράσεις τους, στις Δημοτικές Ενότητες Πολυκάστρου-Αξιούπολης-Γουμένισσας. 

Πραγματοποίησαν ενημέρωση για τα καθήκοντα τους συγκεκριμένα για την επίλυση προβλημάτων πολιτών χωρίς να απασχολείται η εποχούμενη περιπολία στον τομέα ευθύνης τους, την καταγραφή της εγκληματικότητας και την εισήγηση μέτρων για την αντιμετώπισή της, την επίλυση μικρών καθημερινών προβλημάτων, την παρουσία με σκοπό την ενημέρωση σε εκδηλώσεις, σχολεία, ΚΑΠΗ και άλλους χώρους συγκεντρώσεων πολιτών, την άμεση και απευθείας επικοινωνία με κατοίκους, εκπροσώπους φορέων και αρχών και γενικά αναφέρθηκαν στον επικοινωνιακό και τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.