Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

i-motion EMS ή αλλιώς ηλεκτρομυική διέγερση

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
➤ΑΠΟΔΟΣΗ: Εναλλακτικός τρόπος αποτελεσματικής εκγύμνασης όλων των μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Τα 20 λεπτά μιας συνεδρίας EMS αντιστοιχούν σε 4 ώρες συμβατικής προπόνησης
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το ασύρματο EMS προσφέρει ελευθερία κινήσεων και δεν επιβαρύνει οστά και αρθρώσεις


To EMS αποτελεί μια πρωτοποριακή καινοτομία στην εκγύμναση με ηλεκτρομυϊκή διέγερση, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από πρωταθλητές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές, σε κορυφαία κέντρα γυμναστικής, ευεξίας και ομορφιάς.

Πρωτοποριακό
Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές εκγύμνασης, το EMS διεγείρει ταυτόχρονα όλο το σώμα. Η κάθε μυϊκή ομάδα γυμνάζεται με βάση εξατομικευμένες παραμέτρους, παθητικά ή και ενεργητικά, με τη δυνατότητα ο ασκούμενος να εκτελεί ταυτόχρονα συμπληρωματικές ασκήσεις. Η ασύρματη λειτουργία εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Αποτελεσματικό
Αυτό που κάποτε ήταν δυνατό μόνο μετά από χρόνια εκγύμνασης, είναι πλέον εφικτό άμεσα, μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Το λίπος μειώνεται, οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και βελτιώνεται η ευκινησία, καθώς και η γενικότερη ευεξία.

Γρήγορο
Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια για να τον ξοδεύετε σε εξοντωτικές και χρονοβόρες συνεδρίες εκγύμνασης. Το ασύρματο EMS συνδυάζει το χρόνο με την επιθυμία για άσκηση χωρίς συμβιβασμούς: 20 λεπτά ανά συνεδρία είναι αρκετά για ορατά αποτελέσματα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Επαγγελματικό
Όλα μας τα προγράμματα βασίζονται σε μελέτες με επιστημονικά δεδομένα και προσανατολίζονται στα καλύτερα δυνατά οφέλη για τον ασκούμενο, με τη μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού του EMS από την πλευρά του γυμναστή. Διεγερτικοί παλμοί ελέγχουν με απλό τρόπο, στην κατάλληλη ένταση και συχνότητα, όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, καθώς και τους εν τω βάθει ή παρεμβαλλόμενους μύες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο κάθε μεμονωμένος μυς να ενεργοποιείται γρηγορότερα, συχνότερα και πιο έντονα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους εκγύμνασης.

Ευχάριστο

Μια ανάλαφρη, ευχάριστη αίσθηση από παλμούς, ενεργοποιεί ταυτόχρονα το δέρμα και όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος.

Αποδοτικό

Με τη βοήθεια ενός εξατομικευμένου προγράμματος και ενός προσωπικού γυμναστή, μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο σας το συντομότερο δυνατό και με ελάχιστη προσπάθεια.

Προσαρμόσιμο

Το i-motion EMS προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του ασκούμενου. Η μονάδα EMS διεγείρει ταυτόχρονα όλο το μυϊκό σύστημα. Οι μεμονωμένες μυϊκές ομάδες μπορούν να εκγυμναστούν περισσότερο ή λιγότερο δυναμικά, ανάλογα με την ύπαρξη τραυματισμών, με τη γενική φυσική κατάσταση και τους στόχους του κάθε ασκούμενου. Η εκτέλεση συμπληρωματικών ασκήσεων, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρομυοδιέγερσης, μεγιστοποιούν το τελικό αποτέλεσμα.

Υψηλής Τεχνολογίας
Το i-motion EMS αποτελεί ένα επαναστατικό σύστημα εκγύμνασης που συνδυάζει την πλέον πρωτοποριακή τεχνολογία μαζί με την άνεση και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τον ασκούμενο.

Σχεδιασμένο ως αρθρωτό σύστημα, επιτρέπει σε όλες τις μυϊκές ομάδες, από την κεφαλή έως τα κάτω άκρα να διεγείρονται, κάθε μία ξεχωριστά, με την κατάλληλη ένταση και συχνότητα. Το γιλέκο άσκησης περιέχει ηλεκτρόδια που αντιστοιχούν στις μυϊκές μάζες του πρόσθιου και οπίσθιου κορμού, των άνω άκρων και της κοιλιακής χώρας. 

Τα ηλεκτρόδια που περιέχονται στο παντελόνι διεγείρουν τους γλουτιαίους μύες, καθώς και τις αντίστοιχες μυϊκές μάζες των κάτω άκρων. Οι επιφάνειες των ηλεκτροδίων καλύπτονται με απορροφητικό, αντιβακτηριακό στρώμα από μικροίνες.

Η ασύρματη τεχνολογία του i-motion EMS εξασφαλίζει στον ασκούμενο απόλυτη ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της άσκησης. Τα πολλαπλά εξειδικευμένα προγράμματα και η ενσωματωμένη κάρτα μνήμης δίνουν τη δυνατότητα για τη συλλογή και την ανάκληση εξατομικευμένων εφαρμογών και στόχων εκγύμνασης ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Επίσης, τα υψηλής τεχνολογίας υλικά κατασκευής και οι ιμάντες γρήγορης ασφάλισης, καθιστούν το i-motion EMS έυχρηστο, ευκολοφόρετο και διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στο σώμα. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος γιλέκου, ανάλογα με τον σωματότυπό σας και ξεκινήστε! To όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα με το i-motion EMS!

Το επαναστατικό σύστημα του EMS Training θα το βρείτε αποκλειστικά στο Kinesis Gym σε διαφορετικά πακέτα συνεδριών με εκπληκτικές τιμές γνωριμίας.

Κλείστε δωρεάν μια δοκιμαστική προπόνηση καλώντας την ρεσεψιόν του γυμναστηρίου στο τηλέφωνο 2341020450 ή αγοράστε το πακέτο απευθείας πατώντας στο παρακάτω link:
http://www.kinesis-gym.gr/shop/shop/offers/i-motionemstraining/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.