Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Το Kinesis-Gym στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym 
Για ακόμη μια χρονιά το γυμναστήριο μας Kinesis- Gym συμμετείχε στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Μία ανεπανάληπτη δρομική εμπειρία, ανώτερη από όλες τις προηγούμενες με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση. Η Κυριακή 1 Απριλίου απέδειξε πως αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε την γυμναστική στην ζωή μας.

Στον 13ο λοιπόν Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος η συμμετοχή ήταν πολυπληθής, Δεκαπέντε και πλέον χιλιάδες κόσμου πήραν μέρος σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού.

Το γυμναστήριο μας συμμετείχε με δεκαπενταμελή ομάδα. Από την ομάδα μας, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Λάζαρο Κωστόπουλο και Λάκη Γιοβαντζάκη που τερμάτισαν στα 42 χιλιόμετρα του Μαραθώνιου καθώς και στους μικρούς μας αθλητής από το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, τον Χάρη την Σοφία την Βάλια και την Αναστασία που τερμάτισαν στα 5 χιλιόμετρα.

Εμείς στο Kinesis-Gym δεσμευόμαστε και δηλώνουμε πιστοί στο σύνθημα "Αθλητισμό = καλύτερη ποιότητα ζωής" θα συμμετέχουμε και θα στηρίζουμε ανάλογα αθλητικά δρώμενα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.