Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση με τίτλο “Το Κιλκίς της Ιστορίας… ”


Με πρωτοβουλία μελών και στελεχών του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα καθαρά τοπικού χαρακτήρα και ομιλητές τους, Βασιλειάδη Νικ., Επικ. Καθηγητή Ιστορίας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑ.ΜΑΚ., Δικηγόρο, Νατσιό Δημήτριο, Δάσκαλο, Θεολόγο και Θεοχαράκη Ηλ. Μιχαήλ, Οικονομολόγο.

Χαιρετισμό έκανε ο Διευθυντής Εκδηλώσεων ΚΕ.ΑΣ.Μ. Φράγκος Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος

Την εκδήλωση συντόνισε ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος

Αναλύθηκαν ιστορικές στιγμές και γεγονότα εθνικού και διεθνούς χαρακτήρα, τα οποία διαδραματίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, όπως, Μακεδονικός Αγώνας, Α’ και Β’ Βαλκανικός Πόλεμος 1912-1913, Απελευθέρωση Κιλκίς, Μάχη Σκρα και Δοϊράνης 1918. Ακολούθησε διάλογος με το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.