Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Κιλκίς: Άνοιξαν και μας περιμένουν οι νέοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων


Οι νέοι κάδοι της ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών έκαναν την εμφάνισή τους σε επίκαιρα σημεία της πόλης. Είναι ευμεγέθεις, έχουν γαλαζοπράσινο χρώμα, επαρκή χώρο αποθήκευσης και προσφέρονται για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Δεκαπέντε κάδοι τοποθετήθηκαν σήμερα στην πλατεία Ειρήνης (από την πλευρά της 21ης Ιουνίου και την οδό Αριστοτέλους) στην πλατεία Λατσιών, στο Πάρκο – Κήπο, στο Ζωοπάζαρο, επί των οδών Ελ. Βενιζέλου (π. Καπναποθήκες, ιερό ναό ΠέντεκαιΔεκα Μαρτύρων) Αν. Παπανδρέου (Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας) στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο ΙΚΑ, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς (συμβολή Γ. Καπέτα και Αμπέλων) στο ΚΤΕΛ, στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και στο τέρμα της οδού Τσιρογιάννη. 


Άλλοι πέντε κάδοι ανακύκλωσης ρούχων εγκαταστάθηκαν σε Νέα Σάντα, Καμπάνη, Γαλλικό, Νέο Αγιονέρι και Παλαιό Αγιονέρι.

Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους νέους κάδους για την ανακύκλωση ρούχων, παπουτσιών, τσαντών, ζωνών, παιδικών παιχνιδιών και ειδών σπιτιού (κουρτινών, κουβερτών, μαξιλαριών και σεντονιών). Οι οδηγίες χρήσης τους είναι απλές. 

Τα είδη προς ανακύκλωση τοποθετούνται μέσα σε σακούλες και απορρίπτονται στους γαλαζοπράσινους κάδους. Το ανακυκλώσιμο υλικό θα συγκεντρώνει η εταιρία EastWest Greece, με την οποία υπέγραψε σύμβαση πριν από ένα μήνα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, με την υποχρέωση να το επεξεργάζεται και να επιστρέφει προς επανάχρηση μέρος της ποσότητάς του στην υπηρεσία καθαριότητας. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.