Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Σάρωσε τα Κύπελλα ο Αλέξανδρος σε Τέρπυλλο και Παλιό Αγιονέρι

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Οι επιτυχίες του Σαββάτου, όπου η αντρική ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή για τα τμήματα της Ακαδημίας που συμμετείχαν σε τουρνουά σε Τέρπυλλο και Παλιό Αγιονέρι που διοργάνωσαν με επιτυχία η τοπικοί Σύλλογοι Ερμής και Ατρόμητος.

Στην Τέρπυλλο οι προπαίδες του Νίκου Μούρου υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παμπορίδη, καθώς ο πρώτος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του τουρνουά κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του.

Οι προπαίδες ‘’ΡΕΑΛ-2005’’ νίκησαν σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της ΑΕ Πολυκάστρου με σκορ 2-0 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Νωρίτερα ο Αλέξανδρος είχε κερδίσει την Μεγάλη Βρύση 2-0 και τα Πορόια 8-1.

Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων του τελικού …παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς στους μεγαλύτερους με το αγωνιστικό τους ήθος και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι αιτία και αφορμή να αποκτήσει κάποιος φίλους.

Πολλές πρωτιές όμως είχε και ο Αλέξανδρος και στο τουρνουά που διοργάνωσε η νεοσύστατη Ακαδημία του Π.Αγιονερίου.

Οι τζούνιορ ‘’ΙΝΤΕΡ -2007’’ των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη κατέκτησαν την 1η θέση επικρατώντας στον τελικό του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με σκορ 2-0.

Την 1η θέση στο τουρνουά του Π.Αγιονερίου κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην κατηγορία των προτζούνιορ συμμετέχοντας με το τμήμα προτζούνιορ ‘’ΤΣΕΛΣΙ-2010’’ του Κώστα Τσακιρίδη. Η επιτυχία αυτή αποκτάει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με ένα ηλικιακό τμήμα στην μικρότερη ηλικιακή βαθμίδα του (γεννηθέντες 2010 στην κατηγορία προτζούνιορ).

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε με το τμήμα προπαίδων ‘’Μιλαν-2006’’, οι οποίοι αποδεικνύουν τη συνεχή βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους σε τεχνικό αλλά και τακτικό επίπεδο.

Την παράσταση βέβαια έκλεψαν οι Μπαμπίνι ‘’Α1-2011’’ οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους την συμμετοχή τους στο ποδοσφαιρικό αυτό τουρνουά.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει τους υπευθύνους των Ακαδημιών του Ερμή Τερπύλλου και του Π.Αγιονερίου για την πρωτοβουλία τέλεσης των τουρνουά και την άψογη διοργάνωση.

Πλούσιο ήταν και το πρόγραμμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου με φιλικά παιχνίδια με την ΑΕ Πολυκάστρου.

Μαθήματα συμπεριφοράς έδωσαν οι μικροί αθλητές τόσο της ΑΕ Πολυκάστρου όσο και του Αλέξανδρου Κιλκίς στη σειρά φιλικών παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου.

Τα παιδιά χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια και ανανέωσαν το ποδοσφαιρικό ραντεβού με την ανταπόδοση της επίσκεψης την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις της ΑΕ Πολυκάστρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.