Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σε καλά χέρια παραμένει η Αναπτυξιακή Κιλκίς

Αλλαγή στη διεύθυνση της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ.) ενός εξόχως καταξιωμένου και καθόλα αναγνωρισμένου φορέα ανάπτυξης σε επίπεδο νομού, ανακοινώθηκε σήμερα από την Εταιρεία.

Μετά από παραίτηση λοιπόν λόγω συνταξιοδότησης, του Παύλου Πασσαλίδη, του ανθρώπου που όχι μόνο οραματίστηκε και την έφερε στη ζωή το 1991, αλλά επί 27 συνεχή χρόνια την υπηρέτησε άοκνα, με ήθος, πίστη και ολοκληρωτική αφοσίωση, Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Συντονιστής του προγράμματος LEADER, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. 

Ένα ικανότατο στέλεχος με πολυετή δράση, εμπειρία και γνώσεις, που παρέχει όλα τα εχέγγυα ενός λαμπρού μέλλοντος στη διοίκηση της Εταιρείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ως εξής:

«Ένας μεγάλος και ιστορικός κύκλος έκλεισε στην Αναπτυξιακή Κιλκίς με την παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης, του Παύλου Πασσαλίδη, πρωτεργάτη της ίδρυσης της εταιρείας το 1991, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής, αφήνοντας επί 27 συναπτά έτη το στίγμα του στην εταιρεία αλλά και στα τοπικά δρώμενα με όραμα, ευρωπαϊκή κουλτούρα, πρωτοποριακές ιδέες, πλούσιο έργο και καθολική αποδοχή.

Τη σκυτάλη στη Γενική Διεύθυνση παίρνει, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Συντονιστής του προγράμματος LEADER, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ανοίγοντας ένα νέο ελπιδοφόρο κεφάλαιο για την εταιρεία και τη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη με σχέδιο, συνέργειες, καινοτομία, ποιότητα και μετρήσιμα αποτελέσματα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.