Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μόνος «παίζει» στη ΝΟΔΕ Κιλκίς ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στο Κιλκίς, με μοναδικό υποψήφιο Πρόεδρο το γνωστό στέλεχος του κόμματος στο νομό, Μηνά Παπαδόπουλο.

Από τις εκλογές της 13ης Μαΐου θα προκύψουν ακόμη, τα μέλη της ΝΟΔΕ, οι πρόεδροι και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) στους 2 δήμους του νομού, καθώς και οι σύνεδροι για το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος.

Ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Βιολιτζής, πλησιάζοντας στο τέλος της θητείας του, είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του είχε αναζωπυρωθεί, για λίγο όμως, όπως αποδείχθηκε, καθώς εν τέλει αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Φέτος, σύμφωνα με την εκλογική εγκύκλιο που έχει σταλεί στις τοπικές κομματικές οργανώσεις, προβλέπεται εκλογή προέδρων από τη βάση, από τα μέλη του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι κατέχουν ενεργή κάρτα μέλους.

Η προθεσμία έκδοσης κάρτας μέλους λήγει την Παρασκευή 4 Μαΐου.

Η δήλωση Παπαδόπουλου
«Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες, δήλωση υποψηφιότητας, παράβολο των 100 ευρώ, το Ποινικό Μητρώο και την κατάσταση των απαιτούμενων 30 μελών που πρότειναν την υποψηφιότητα μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Στη θητεία του προέδρου Κώστα Βιολιτζή δούλεψα ως γραμματέας με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η παράταξή μας ενωμένη να προχωρήσει μπροστά σε τοπικό επίπεδο.

Επισκέφθηκαν το νομό μας κορυφαία στελέχη του κόμματός μας, ώστε να αναδείξουμε στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα του τόπου μας.

Προωθήσαμε τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματός μας, προς την κοινωνία με κάθε μέσο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο γιατί μπροστά μας έχουμε τρεις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για τη νίκη και ο ν. Κιλκίς να συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό όχι μόνο στην επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την πολιτική μας κυριαρχία σε επίπεδο ιδεών και προτάσεων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.