Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

"Παίζουμε όπως παλιά..." στο Κιλκίς



Ένα πρωινό γεμάτο χαρά, άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς του φίλους, υπόσχεται το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Πάρκο-Κήπος, στις 11 το πρωί. Την τιμητική τους θα έχουν παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, όπως, Βασιλιά-Βασιλιά, πινακωτή, τζαμί, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μήλα, μαντηλάκι, κ.α.


Η εκδήλωση με τίτλο «Παίζουμε όπως παλιά», που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, απευθύνεται σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και στόχο έχει την προαγωγή του παιχνιδιού και την ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών, στον αντίποδα της εσωστρέφειας που επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και η τεχνολογία.

Τα παιδιά, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν παιχνίδια που έμειναν στη λαϊκή παράδοση για την απλότητα και μοναδικότητά τους, παιχνίδια πολύ διαφορετικά από αυτά του σήμερα που δεν απαιτούν τίποτε άλλο παρά μόνο υλικά από τη φύση, συντροφικότητα, φαντασία, σβελτάδα και ευρηματικότητα.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς καλεί λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν στην πολύ όμορφη αυτή ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.