Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Nissan: «Πράσινο» αυτοκίνητο της χρονιάς παγκοσμίως

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Το νέο Nissan LEAF, η νέα γενιά του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου, ανακηρύχθηκε «Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2018, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. 

Το LEAF ενσαρκώνει τη στρατηγική Intelligent Mobility της Nissan, ενός οράματος που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Το νέο Nissan LEAF κατέκτησε την κορυφή του συγκεκριμένου θεσμού κερδίζοντας υποψήφια αυτοκίνητα από μια λίστα με πέντε αρχικές κατηγορίες και αποτελώντας το μοναδικό αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα (EV) στη συνολική διαδικασία. 

Οι κριτές συνεκτίμησαν το συνολικό περιβαλλοντικό «αποτύπωμα» του κάθε υποψήφιου οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη γενιά του Nissan LEAF ανακηρύχτηκε «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.