Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Προκήρυξη Υποτροφιών από το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και την Παπαστράτος ΑΒΕΣ

To Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του και σε συνεργασία με την Παπαστράτος ΑΒΕΣ, προκηρύσσει δύο μερικές υποτροφίες (50% επί των διδάκτρων) τριετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Οι υποτροφίες καλύπτουν το 50% του συνολικού κόστους των διδάκτρων ετησίως.

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση και να αξιολογηθούν για την προσφερόμενη υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Να είναι απόφοιτοι Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου με βαθμολογία από 14 και πάνω στο Απολυτήριο Λυκείου

Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου C1). Για λεπτομέρειες σχετικά με τα αποδεκτά πιστοποιητικά μπορείτε να καλείτε το Τμήμα Εγγραφών του Perrotis College στα τηλ. 2310492854 και 2310492810

Να προέρχονται από οικογένεια καπνοπαραγωγών ή από περιοχή όπου καλλιεργείται καπνός

Να υπάρξει προσωπική ή τηλεφωνική γνωριμία-συνέντευξη με τον ενδιαφερόμενο με μέλος της αρμόδιας επιτροπής του Perrotis College.

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Προθεσμία υποβολής αίτησης Παρασκευή 29/6/2018. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά ή να την εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα http://www.perrotiscollege.edu.gr.

Υποβολή Αίτησης Εγγραφής είτε ηλεκτρονικά στο e-mail admissions@afs.edu.gr είτε με fax στο 2310492864 ήταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Perrotis College (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών) Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 60097, 57001, Θέρμη.

Αποστολή δικαιολογητικών ηλεκτρονικά στη διεύθυνση admissions@afs.edu.gr ή ταχυδρομικά (απλά, μη επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων) με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Perrotis College (Υπόψη Τμήματος Εγγραφών)Μαρίνου Αντύπα 54, T.Θ. 60097, 57001, Θέρμη. 

Τα αιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

• Απολυτήριο Γενικού/Επαγγελματικού Λυκείου και αναλυτική βαθμολογία

• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας

• Συνοδευτική επιστολή

• Συστατικές επιστολές (2)

• Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου

• 4 φωτογραφίες διαβατηρίου

• Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ) ή κύριου επαγγέλματος (από οικεία ομάδα καπνοπαραγωγών)

Αξιολόγηση. Η Επιτροπή Υποτροφιών μετά το πέρας και των συνεντεύξεων αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε το Τμήμα Εγγραφών στα τηλ. 2310492854 και 2310492810. Πληροφορίες για το Perrotis College και τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδαwww.perrotiscollege.edu.gr

Λίγα λόγια για τo Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Ιδρύθηκε το 1996 και αποτελεί τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Προσφέρει προπτυχιακά (BSc) και μεταπτυχιακά (MSc) προγράμματα σπουδών πιστοποιημένα από το Cardiff Metropolitan University της Ουαλίας.

Τα τριετή αγγλόφωνα προπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται στις ακόλουθες κατευθύνσεις και περιλαμβάνουν αντίστοιχες ειδικότητες:

1) Διεθνή Επιχειρηματικότητα

2) Διαχείριση Περιβαλλοντικών Συστημάτων Παραγωγής

3) Τεχνολογία και Επιστήμη Τροφίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.