Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Νέο single/music video από τους Frankie


"Nightfire", τι ακριβώς συμβαίνει; Και σε τι αναφέρονται οι Frankie; Το νέο βίντεο γυρισμένο σε Βερολίνο και Θεσσαλονίκη μας δίνει μια γεύση καθώς οι στίχοι του τραγουδιού κολακευμένοι από την μουσική μας δημιουργούν μια πιο καθαρή εικόνα για το τι συμβαίνει.

Σαπλατέρα: "Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε 5 Κιλκισιώτες;"

Τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου Κιλκίς Βασιλικής Σαπλατέρα, στο Δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, για το θέμα των ανήμπορων συμπολιτών μας, με την οποία ζητά άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανακούφισή τους.
"Αν και θεωρώ πως είναι αυτονόητο σε όλους μας, θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά, το λόγο της παρουσίας μας σε αυτό το χώρο. Βρισκόμαστε εδώ για ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠO: Να εκπροσωπούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ. Ανεξαρτήτου ηλικίας, θρησκείας, κοινωνικής θέσης, μόρφωσης, οικονομικής επιφάνειας, πνευματικής ικανότητας. 


Έδεσσα: Σκοτώθηκε 81χρονη πεζή σε τροχαίο

Σήμερα (5-1-2018) το πρωί στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στην περιοχή του Ριζαρίου Πέλλας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 81χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 81χρονης. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Κιλκίς: Αιτήσεις για την αποκατάσταση ζημιών από τον σεισμό

Κατόπιν της πρόσφατης σεισμικής δραστηριότητας σε περιοχές της Π.Ε.Κιλκίς, την Πέμπτη 4-1-2018 έγινε σύσκεψη στο διοικητήριο της Π.Ε.Κιλκίς με κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδος (ΥΑΣΒΕ) και στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή.

Έγινε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς, την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017 στο ασφυκτικά γεμάτο κέντρο «Δειλινά" στο Δροσάτο. 

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από την Αργεντινή στο Κιλκίς

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν ταξιδέψετε είναι σίγουρο πως παντού θα βρείτε Ελλάδα! Δεν υπάρχει μέρος της γης που να μην δείτε ένα ελάχιστο «κομμάτι Ελλάδας». 

Κιλκίς: Νέος σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ

Νέος σεισμός μεγέθους 3,8 Ρίχτερ (5:06 π.μ. , στις 5 Ιανουαρίου 2017) με επίκεντρο βόρεια του Κιλκίς. Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Κιλκίς.