Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Κόλλησε στο μηδέν ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Μακεδονικού με τον Κιλκισιακό το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον πόντο το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη έφτασε στους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

"Αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τη Μακεδονία, δεν μπορούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα"

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Είναι αυτοί, εντός και εκτός Βουλής, μαζί με τους υποβολείς τους από εξωτερικό, οι οποίοι για οχτώ χρόνια μας λένε «τεμπέληδες», «διεφθαρμένους», τη χώρα και την οικονομία μας «Τιτανικό», δίνοντας ψευδή στοιχεία για το «χρέος» και από πίσω μας συζητούσαν μυστικά με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την ΕΕ. 

Θεσσαλονίκη: Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Καφέ του Μύλου

Ο Βασίλης Πρατσινάκης παίρνει τα τραγούδια του, τις μελωδίες, τους καλούς στίχους και με αγάπη, καλή διάθεση θα μοιραστεί μαζί μας μια ακόμη βραδιά το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Καφέ του Μύλου.

Αυτοί είναι τα άτομα που λήστευαν και έδερναν ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες σε οικίες ηλικιωμένων και εξαρθρώθηκε την 13-1-2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής. 

Αγώνας ανάπτυξης Ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς


Φεστιβάλ αγώνων και επιδείξεων από τον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Ο ΑΣ Άθλος Κιλκίς διοργανώνει Φεστιβάλ Μαχητικών αθλητικών επιδείξεων kick boxing και Tae Kwon do στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 11/02/2018 ημέρα Κυριακή.

Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων καλεί όλους τους Ποντίους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων καλεί όλους τους Ποντίους και όλες τις ποντιακές οργανώσεις να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν και να ενώσουν τη φωνή τους με τους άλλους συν-έλληνες ενάντια στην παραχάραξη της ιστορίας που επιχειρείται από τους Σκοπιανούς και από κάποιους στην Ελλάδα οι οποίοι λειτουργούν κάτω από την πίεση των ισχυρών της γης.

Παρατείνεται η συλλογή δειγμάτων θανατωμένων κόκκινων αλεπούδων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, με βάση το υπ’ αριθμ. 182/6899/12.01.2018 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρατείνεται η συλλογή δειγμάτων θανατωμένων κόκκινων αλεπούδων έως τις 31 Μαρτίου 2018 σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι "Αργοναύτες" Κιλκίς προσέφεραν πλαστικά πώματα για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" αισθανόμενη την αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών κοινωνικής ευαισθητοποίησης προσέφερε στο Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πλαστικά πώματα, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν ώστε να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Αρτοκλασία και μνημόσυνο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09.30πμ. σας καλούμε στην Αρτοκλασία και στο Μνημόσυνο που θα τελέσουμε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Μητρόπολη Κιλκίς ενόψει της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου, προστάτη του συλλόγου μας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (11/1/2018)

Ζητούνται άτομα με έφεση στις πωλήσεις και στην επικοινωνία για το κατάστημα Vodafone-shop Κιλκίς. Δεχόμαστε βιογραφικά καθημερινά, 11:00 με 13:00 (21 Ιουνίου 89, απέναντι από την ΛΑΦ Κιλκίς).

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς "Πέτρος ο Γλυκύς"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς "Πέτρος ο Γλυκύς" προσκαλεί τα μέλη του στην Κοπή Βασιλόπιτας για το 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα της ενοριακής εστίας του Ιερού Μητροπολητικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ώρα 12.00, παρουσία και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πολυανής, Κιλκισίου & Αγίου Αθανασίου κ.κ. Εμμανουήλ.

Εξόρμηση και κοπή πίτας του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Ιανουαρίου 2018 διήμερη εξόρμηση στο Ανατολικό Ζαγόρι, με διανυκτέρευση στο Αρχοντικό «Ζαρκάδα» στο Μονοδένδρι Ιωαννίνων (http: www.monodendri.gr).

"Ελάτε να σκιτσάρουμε"

Τα δέντρα μιλούν, τα γράμματα περπατούν, τα κτίρια αποκτούν ζωηρά χρώματα και τα πεζοδρόμια χαμογελούν στους διαβάτες!

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών