Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Kinesis -Gym: Πετυχημένη και η φετινή κοπή βασιλόπιτας - φιλανθρωπικό γκαλά

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 

Τατίδης: «Η Ελλάδα είναι Μακεδονία και η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με διάφορα μέσα στο Συλλαλητήριο ήμασταν περισσότεροι από 800.000, περάσαμε κάθε προσδοκία, για άλλους μερικές δεκάδες χιλιάδες, Κάποιοι απλά πήγαν έδωσαν συνέντευξη έβγαλαν την φωτογραφία τους και έφυγαν.

Πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. 

Τι λέει το ΚΚΕ για το συλλαλητήριο και την στάση των κομμάτων

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Τόσο οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα απ’ το αν τάσσονται στην πλευρά του εθνικισμού ή του κοσμοπολιτισμού, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος, υπό την Αμερικανο-Νατοϊκή ομπρέλα, που είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων.

"Οι στρατιωτικοί του ν. Κιλκίς ενημερώνονται για τα τρέχοντα θέματα"

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την 24η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30, θα βρίσκεται στην ΛΑΦ Κιλκίς ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα - δυσχέρειες που ταλανίζουν τους στρατιωτικούς της περιοχής καθώς και ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΝΔ προς ΕΡΤ: "Αντί για το συλλαλητήριο δείχνατε την "Κυριακή στο χωριό"

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ε.Ρ.Τ., κ. Χρήστο Λεοντή και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, υπεύθυνο του τομέα ειδήσεων, κ. Βασίλη Ταλαμάγκα στους οποίους εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της Νέας Δημοκρατίας για την ελλιπέστατη κάλυψη του χθεσινού συλλαλητηρίου.

Ψήφισμα Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς για το Σκοπιανό

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στην έκτακτη συνεδρίασή του με αρ. 17/ 19-01-2018, με μοναδικό θέμα την επικείμενη συμφωνία για την ονομασία του Κράτους των Σκοπίων αποφάσισε

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Δοϊράνη: Συνελήφθησαν 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (21-1-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε έλεγχο φορτηγού οχήματος που οδηγούσε 59χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβαστεί σε αυτό δύο υπήκοοι Νεπάλ ηλικίας 48 και 26 ετών, ένας 27χρονος υπήκοος Ιράν και ένας 28χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την περιοχή του Έβρου.

Άτλας Κιλκίς: Καλό το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιά

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς ξεκίνησε την νέα αγωνιστική χρονιά με καλούς οιωνούς. Μετά την 1η νίκη της χρονιάς επί του Αίαντος Κιλκίς, το Σάββατο νίκησε και τον Εθνικό Κοζάνης εκτός έδρας με 3-0 σετ (25-16, 25-19, 25-17)

Κιλκίς: Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί Στρατού κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος νομού Κιλκίς
Ανακοινώνεται στα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος νομού Κιλκίς, ότι την 26η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, απονομή πλακετών της ΕΑΑΣ σε προηγούμενο Τ.Σ., τη βράβευση τέκνων μελών μας, που αρίστευσαν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου, επίσης θα τιμηθούν και συμπολίτες μας για το πνευματικό, συγγραφικό και φιλανθρωπικό τους έργο.

Κιλκίς: Εσπερίδα με θέμα, «Η Ποιότητα συναισθηματικού δεσμού, Μητέρας-παιδιού, ως δείκτης για τη συντροφική μας ζωή στο σήμερα»

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Κιλκίς – Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς και τον μήνα Ιανουάριο.

Μακεδονία: Συλλαλητήριο Ελληνισμού ενάντια στους κλέφτες του εξωτερικού και τους υπονομευτές του εσωτερικού

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Με αντιπάλους στο εξωτερικό τους κλέφτες της Μακεδονίας και στο εσωτερικό τους υπονομευτές ήμασταν εκεί: Στη Θεσσαλονίκη.

Βραβεύτηκε ο Πανελληνιονίκης Στίβου Αλεξ Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Σε μια εξαιρετικά όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Νάουσα, η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο στις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού το 2017.

Μας... ερημώνουν τα χωριά

Υπογράφει η Ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης (www.idomeni.gr)
Με αφορμή τοπικά δημοσιεύματα που αφορούν τον προβληματισμό, για την συνεχιζόμενη «αφαίμαξη», των περιοχών Δροσάτου και Χέρσου, από υπηρεσίες του Δημοσίου και δημοσίων φορέων, θυμηθήκαμε τι έγινε στον τόπο μας.

"Ξεμούδιασαν" οι σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο “Παλαί ντε Σπορ” της Θεσσαλονίκης η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη βόρεια Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.