Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Party Maske του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου


Έκοψε την πίτα της η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου
ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια τρυφερή και ευχάριστη βραδιά επιφύλαξαν τα μέλη και οι φίλοι της Τέχνης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας του συλλόγου. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου, κόβει την πίτα του

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου σάς προσκαλεί στην κοπή της πίτας του στο κτήριο τού συλλόγου την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα. Θα σας κεράσουμε καφέ, θα υπάρχει μπουφές με κεράσματα, ενώ παράλληλα θα γίνει απολογισμός της χρονιάς, γενική συνέλευση και ετήσιος προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις του 2018.

Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιωάννινα


Β. Αποστόλου: Δημιουργούμε την κιβωτό του πολλαπλασιαστικού υλικού της χώρας

Την αναγκαιότητα αξιοποίησης του πολλαπλασιαστικού υλικού, καθώς και της προστασίας των φυτογενετικών πόρων και της βιοποικιλότητας που διαθέτει η χώρα μας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

«ΒηματίΖΩ» Κιλκίς: Διακήρυξη για προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού

Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης για την Πράξη ‘’Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ», του Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΤΠΑ»,με κωδικό ΟΠΣ 508062 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο Πακιστανό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει δύο υπηκόους Συρίας, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα. 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για την ονομασία των Σκοπίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ενέκρινε κατά πλειοψηφία ψήφισμα αυτούσιο, χωρίς καμία συμπλήρωση και τροποποίηση, του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για την ονομασία τη ΠΓΔΜ, το οποίο έχει ως εξής:

Οι Χαΐνηδες στο Άβατο live stage, στην Πολίχνη

Οι Χαΐνηδες έρχονται στο Άβατο live stage, στην Πολίχνη, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, για μια συναυλία ανυπότακτη, τολμηρή και θαρραλέα όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

60χρονος εξαπατούσε δικαιούχους αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων

➤Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου πρώην υπαλλήλου δημόσιας υπηρεσίας ασφάλισης
Αποσπούσε χρηματικά ποσά από ασφαλισμένους ως επιστροφές για δήθεν λάθος υπολογισμό των χρημάτων που δικαιούνταν

"Χαιρετίζουμε τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς"

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ)
Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, έχουν βγει ξανά στους δρόμους, στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα, για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Δίχως Φλεβάρη η γνώση μας, απόγνωση θα γίνει!

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Ησυχία! Ησυχία παρακαλώ.
Καθήστε όλοι στις θέσεις σας.

Μάλιστα κύριε διευθυντά!

⏩Φεβρουάριος;

Παρών!

Έλα δω παιδί μου.
Λοιπόν παιδιά, να σας συστήσω τον καινούργιο σας συμμαθητή.
Όπως βλέπετε είναι μικροκαμωμένος, γιαυτό θα καθήσει στο πρώτο θρανίο. Κι επειδή είναι η πρώτη του μέρα στο σχολείο μας, θα ήθελα να τον υποδεχθείτε όπως πρέπει.

➤Αχαχαχα! Μήπως ήρθε σε λάθος τάξη κύριε Χρονόπουλε; Μήπως έπρεπε να πάει στο Νηπιαγωγείο;

To Audi A5 της SEAT

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Θα είχε νόημα η SEAT να φτιάξει μια οικονομικότερη εκδοχή του Audi A5; Και αν δεν απέφερε σημαντικά κέρδη, μήπως θα έκανε καλό στο προφίλ της; Πριν απαντήσετε, δείτε ψηφιακά πώς θα μπορούσε να είναι το μεγάλο coupe των Ισπανών.

Ο Αστέρας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς, χορεύει


Κιλκίς: Αποκριάτικο πάρτυ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αξιούπολη: Αληθινές Σχέσεις - Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους άλλους;

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Παιονίας - Δημαρχείο Αξιούπολης, 2ος όροφος και τον μήνα Φεβρουάριο.

Κιλκίς: Περίοδος εκπτώσεων και στον καφέ σας