Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος». 


Δείτε Video από τον αποκριάτικο χορό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αποκριάτικος χορός του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Δείτε Video από το αποκριάτικο πάρτι του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αποκριάτικο πάρτι του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Πάμε στο μασκέ πάρτι του Music Bar Alexander στο Βαφειοχώρι

Μασκαρευτείτε και ελάτε να χορέψουμε μαζί στο μοναδικό και καθιερωμένο μασκέ πάρτι του Music Bar Alexander στο Βαφειοχώρι, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

"Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού λύκων και αρκούδων"

Επιστολή το "Δικτύου Κυνηγών ΩΡΙΩΝ" προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού λύκων και αρκούδων
"Κύριε Υπουργέ, σε καθημερινή σχεδόν βάση, έρχονται στη δημοσιότητα ειδήσεις για επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα και άλλα οικόσιτα ζώα. Κτηνοτρόφοι από πολλές περιοχές της χώρας μας διαμαρτύρονται έντονα για τις ζημιές που επιφέρουν στο ζωικό τους κεφάλαιο οι λύκοι και οι αρκούδες, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν τη ζωή και τις περιουσίες τους. 

Πάμε στην παράσταση "Περιμένοντας τον Γκοντό"

Η παράσταση: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ
Ο συγγραφέας: Σάμουελ Μπέκετ
Το θέατρο : Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας
Ο χώρος: Βασιλικό Θέατρο
Ο σκηνοθέτης: Γιάννης Αναστασάκης

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 9-2-2018 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 26 ετών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 590 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία «ECSTACY», 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν άμεσα 2 άτομα για κλοπή από σπίτι

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, το μεσημέρι στο Κιλκίς, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για κλοπή από οικία.

Ε.Φ.Ε.Τ.: Ανάκληση μείγματος για τηγανίτες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., στo πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας Τροφίμων και ύστερα από εργαστηριακή δοκιμή στο Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε την ύπαρξη σε μείγμα για τηγανίτες μη επιτρεπόμενου προσθέτου.

"Άθλος" Κιλκίς: Αλλαγή τόπου διεξαγωγής των αγώνων Kick Boxing

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Ανακοίνωση αλλαγής του τόπου διεξαγωγής των αγώνων Kick Boxing του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία που θα συμμετέχουν αλλά λόγω μεγάλης συμμετοχής αθλητών οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σωματείου μας 21ης Ιουνίου 43 στο Κιλκίς (Golden Athlos Stadium) με ώρα έναρξης 10.00 π.μ.

Χαλκιδική: Έκλεβαν μπαταρίες και τις πουλούσαν για ανακύκλωση

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, πάνω από 20 κλοπές μπαταριών από φορτηγά, μηχανήματα έργων και οχήματα δημόσιας χρήσης, που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής.

Τσικνοπέμπτη με τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ρεπό είχε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, την Τσικνοπέμπτη.
Πλήθος κόσμου γέμισε το γήπεδο του Σαλάτς, με τους υπευθύνους και τους προπονητές του Κιλκισιακού να υποδέχονται παιδιά και γονείς, το φαγητό και οι χυμοί να ρέουν άφθονοι, και φυσικά οι καρναβαλιστές να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση ενημέρωσης για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ διοργανώνει η ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2017. (Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η Κιλκισιώτισσα Νίκη Μάτσκου). 

Ξέρεις να προσπερνάς;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Είσαι σίγουρος πως όταν χρειαστεί να προσπεράσεις άλλο αυτοκίνητο θα το κάνεις σωστά; Δες τώρα, πως να προσπερνάς σε λιγότερο χρόνο, χωρίς να αγχωθείς και χωρίς να σπάσεις το αμάξι σου.

Απολογισμός οδικής ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία για τον Ιανουάριο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιανουάριο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 539 άτομα και ειδικότερα: