Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Βράβευση της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Τη βράβευση των μελών της Αγωνιστικής Ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πραγματοποίησε σε ειδική τελετή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συμμετοχή του Kinesis-Gym και του Kinesis for Kids στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Kilkis
Υπέροχη ήταν η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 για το γυμναστήριο Kinesis-Gym και το ΚΔΑΠ Kinesis for kids 

Συνεργασία με προπονητή ποδοσφαίρου επιθυμεί ο Κιλκισιακός

"Ο Α.Ο. Κιλκισιακός επιθυμεί συνεργασία με προπονητή ποδοσφαίρου και κατόχου διπλώματος UEFA C ή απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, για τα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6949 212 835."

Ο Κιλκισιώτης υπαστυνόμος Rex, έκανε πάλι το θαύμα του

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη στην Κατερίνη 46χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή της αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επιχείρηση εντοπισμού μεγάλου αριθμού παράνομων φυτοφαρμάκων στη Θεσσαλονίκη

Με τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), και με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ, η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε πρόσφατα επιχείρηση σε αποθήκη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός παράνομων φυτοφαρμάκων, καθώς και ακατάλληλα για κατανάλωση γεωργικά προϊόντα κ.ά.

Ο σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς, χορεύει...

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς προσκαλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον ετήσιο χορό του την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Manifesto.

Αθήνα: Σεμινάριο Ιστορίας για τα Δεκεμβριανά του '44

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Σύγχρονης Ιστορίας που λαμβάνει χώρα στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς («Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη Δήμου, Oδός Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού, Κηφισιά) ο ιστορικός Μενέλαος Χαραλαμπίδης, στις 23 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσει το θέμα: «Δεκεμβριανά 1944. Η μάχη της Αθήνας και οι εικόνες της». 

Δείτε Video από την κοπή πίτας των βιομηχάνων της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς


Κοπή Βασιλόπιτας ΔΙΒΙΠΕΚ ΑΕ (Διαχείριση Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς), την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στο Διοικητικό Κέντρο της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου.

22 νέοι αθλητές στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Ζενίθ” στην Αγία Πετρούπολη

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη 22μελής ποδοσφαιρική αποστολή νέων από την Α.Σ.ΑΚ. «Πρωταθλητές Πεύκων», προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του σχολείου ποδοσφαίρου παιδιών και νεολαίας «Ζενίθ» που θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Παιονία: Τσάκωσαν 27χρονο Αλβανό για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πρόσκληση για το μέτρο βιολογικής κτηνοτροφίας ύψους 200 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε η δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, ύψους 200 εκατ. ευρώ, με πρώτο έτος εφαρμογής το 2018.

Συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην αποκριάτικη παρέλαση

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, συμμετείχε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, στην αποκριάτικη παρέλαση που οργανώθηκε από το Δήμο Κιλκίς, ως Ινδιάνοι και cowboys, παρέα με το πόνι και την άμαξα. 

Ο Άθλος Κιλκίς στην βράβευση καλύτερων αθλητών της ΕΤΑΒΕ με τον Κωνσταντίνο Τσαρτσάλη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε ανά κατηγορία και ηλικία.

Συγκροτείται Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Στην εκ νέου συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, ενισχύοντας τις δομές και τις προϋποθέσεις που αποσκοπούν στην ομαλή ένταξη των μεταναστών στην τοπική κοινωνία, στη βάση του σεβασμού και αναγνώρισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αρχής της ισότητας.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει την πίτα του

Κοντά στους άπορους συμπολίτες μας την Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Σε μιαν ακόμη κατά γράμμα και πνεύμα εφαρμογή των καταστατικών σκοπών του, ο εν λόγω σύλλογος προσέφερε σε άπορες οικογένειες σαρακοστιανά εδέσματα, που από μόνες τους αδυνατούσαν να προμηθευτούν, και μαζί την δυνατότητα να γιορτάσουν την είσοδο στην Μεγάλη Σαρακοστή.

"Κυρία Μάγδα Δρανόβαλη, σας ευχαριστούμε θερμά..."

"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Μάγδα Δρανόβαλη, για την υποστήριξη και την ευγενική προσφορά εδεσμάτων στη σχολική μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων."

Αξιούπολη: 1ο χορωδιακό αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή


Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Επιτραπέζια σταφύλια CRIMSΟΝ"

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα "Επιτραπέζια σταφύλια CRIMSΟΝ (SEEDLESS) - Ποικιλία με έντονο εξαγωγικό ενδιαφέρον" την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 (10π.μ), στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Παντού "μέσα", οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στον 8ο Ημημαραθώνιο λίμνης Βεγορίτιδας συμμετείχε ο Ιωάννης Μακρυσόπουλος εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον όμορφο αυτό αγώνα, ενώ μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Κιλκίς που έγινε στην πόλη μας.