Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην πίτα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ" σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της Πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο ΔΑΚ Κιλκίς.

Hyundai Santa Fe N;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Πώς θα σας φαινόταν αν το επερχόμενο SUV της Ηyundai λάμβανε μια τέτοια έκδοση Ν για να σταθεί δίπλα στο i30 N; Η Ηyundai δεν έχει παρουσιάσει ακόμα το τέταρτης γενιάς Santa Fe, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τους ανθρώπους ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου να δημοσιεύσουν την δικής τους εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο SUV σε έκδοση επιδόσεων Ν, δίπλα στα i30 N και Veloster N.

Σέρρες: «Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων-Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη»

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει στις 26 Φεβρουαρίου στις Σέρρες, το σεμινάριο «Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη».

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου, την 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

110 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για μηχανήματα έργου και συντήρηση σχολικών κτιρίων

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε δύο προσκλήσεις συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ, μία για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ύψους 60 εκατ. ευρώ και μία για την υλοποίηση έργων συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων ύψους 50 εκατ. ευρώ, με τις οποίες ενεργοποιείται το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων – «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018). 

Πολύκαστρο: Το φλουρί είχε δώρο ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγιναν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Παιονίας, παρουσία του Προέδρου του ΝΠΔΔ Αιμίλιου Δεβετζόπουλου.

Επίσκεψη κλιμακίου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στον Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Στη συνάντηση, από πλευράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν, η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και ο πολιτευτής Νικόλαος Τατίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητήριου, κ. Παύλου Τονικίδη.

Χωρίς οπαδούς του Άρη το παιχνίδι με τον Αιγινιακό

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ξεκίνησαν δυναμικά τα μαθήματα Swing στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η Τέχνη Κιλκίς φρέσκαρε το χώρο, εμπιστεύτηκε τον Ηλία Καλπάκα και άνοιξε την αίθουσα Δοϊράνη. Εσείς βάλατε το κέφι, τη διάθεση, το χαμόγελο και την κίνηση. Περίπου τριάντα είμαστε οι πρώτοι μυημένοι στα μυστικά του χορού αλλοτινής εποχής.

Επιδείνωση καιρού από Σάββατο 24, έως και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018:

Δείτε Video από τον αγιασμό του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις


Αγιασμός του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Ερωτήσεις Χατζησάββα για εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και οδοσήμανση στον κόμβο Μαυρονερίου

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Αναγκαίες εργασίες μεγάλης κλίμακας στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς»
Στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, προκειμένου να εξασφαλισθούν έστω και κατά το ελάχιστο οι κατάλληλες συνθήκες για τους μαθητές που φοιτούν εκεί, ολοκληρώθηκαν σε πρώτη φάση εργασίες μικρής κλίμακας στο κτίριο. 

Με 3-0 νίκησε ο Αίας Κιλκίς τον Αίολο Κατερίνης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την ενδέκατη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων του Αίαντα απέναντι στον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-8, 25-14, 25-14) και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας