Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα προετοιμάζονται για τη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2018

Για μία ακόμα χρονιά, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε σχολεία ολόκληρης της χώρας, στην Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's do it Greece 2018", που θα διεξαχθεί από τις 23 - 27 Απριλίου.

Θεσσαλονίκη: Ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Μύλο

Ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente έρχονται στο Μύλο, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα για νέους γονείς

Η ExpoBaby είναι ένα μοναδικό σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός, ένα διήμερο αφιερωμένο στην εγκυμοσύνη, στους νέους γονείς, στο μωρό αλλά και σε ότι χρειάζεται ένα παιδί μέχρι τα έξι του.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση "Himmelweg" τον Μάρτιο στο Θέατρο Αυλαία

Το Himmelweg του Juan Mayorga σε σκηνοθεσία Χριστίνας Γυφτάκη θα παρουσιάσει τον Μάρτιο στο Θέατρο Αυλαία ο μη κερδοσκοπικός θεατρικός σύλλογος «Ουρανός με Αστέρια». Διεθνούς φήμης έργο δείχνει μια άλλη όψη του Ολοκαυτώματος, λιγότερο γνωστή, αλλά εξίσου τρομακτική. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Θέατρο Αυλαία στις 21.15.

Πώς θα λειτουργεί η αποστολή e-mail στους γονείς για τις απουσίες των μαθητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Πληροφοριακό Σύστημα myschool, στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της μείωσης του λειτουργικού κόστους των σχολικών μονάδων, προχωρά στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής αποστολής των ειδοποιητηρίων απουσιών των μαθητών στους γονείς/κηδεμόνες αυτών. 

«Πάσα στα σχολεία»: Η ΕΠΟ στο Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου επιλέχθηκε αποκλειστικά σε επίπεδο Νομού Κιλκίς από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την εφαρμογή του προγράμματος «πάσα στα σχολεία». 

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τη θέσπιση της υποχρεωτικής φοίτησης νηπίων β΄ ηλικίας στα Δημόσια Νηπιαγωγεία

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς χαιρετίζει την επιλογή της κυβέρνησης για τη θεσμοθέτηση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, των νηπίων β΄ ηλικίας,στα δημόσια νηπιαγωγεία, σύμφωνα μάλιστα και με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Τηλεφωνικές απάτες: Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά


Κάποιοι τηλεφωνούν για να σας εξαπατήσουν, να αποσπάσουν χρήματα. Ενημερώστε αμέσως την Αστυνομία. Καλέστε το 100.

Κιλκίς: 64χρονη άρπαξε τσάντα με 4.000 ευρώ από 82χρονο

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος 64χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 30-1-2018 σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε τσάντα ιδιοκτησίας 82χρονου ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Αγίους Τόπους

Ανακοίνωση Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 
Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Αγίους Τόπους διοργανώνει η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς από 30 Μαΐου έως 7 Ιουνίου 2018.

Οι δημοσιογράφοι του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, ανακρίνουν τον Κώστα Αναστασιάδη


Το Video αυτό είναι μια ευγενική παραχώρηση των μαθητών-δημοσιογράφων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς προς την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

7ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός: Πρώτο βραβείο στη δική μας Κατερίνα Αμπράζη, δασκάλα του 7ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην οποία βραβεύθηκαν οι διακριθέντες του 7ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού του Φιλολογικού και Λογοτεχνικού Ομίλου Αγρινίου “Κωνσταντίνος Χατζόπουλος”. 

Θεσσαλονίκη: Οι OPERA CHAOTIQUE με την παράσταση "ΓΥΝΑΙΚΕΣ που άλλαξαν τον κόσμο", στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Οι OPERA CHAOTIQUE με την παράσταση "ΓΥΝΑΙΚΕΣ που άλλαξαν τον κόσμο", στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.