Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (5/3/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Με το επιβλητικό 6-1 επικράτησε η αντρική ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί του Ποντιακού Α. Χαραλάμπου σε παιχνίδι εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει στην κριτική, αφού το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Δήμοι που παρέλαβαν σήμερα (5/3/18) την επιστολή του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Οι δήμοι που παρέλαβαν τη σημερινή επιστολή του Αν. ΥΠΕΝ Σωκράτη Φάμελλου (Σχετική δημοσίευση ΕΔΩ) και οφείλουν να αναρτήσουν όρια οικισμών και οικιστικών πυκνώσεων για τους Δασικούς Χάρτες είναι οι κάτωθι:

Καταγγελία της ΠΕΚ για τον αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Κιλκίς (ΠΕΚ)
Καταγγέλλουμε την άσκηση αστυνομικής βίας και τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. στη μαζική και αγωνιστική συγκέντρωση των Αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 Μαρτίου 2018.

Την καμπάνια «Ένα στα Πέντε» προωθεί η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας

Τη σαφή πρόθεση και δέσμευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να προωθήσει την καμπάνια «Ένα στα Πέντε» για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Συμβουλίου της Ευρώπης, την καμπάνια του οποίου εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Βουλευτής Έλενα Ράπτη.

Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελουργικών Εκτάσεων στην Ελλάδα - Υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2018–2019».

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Θέμα:  “ Η πύρρειος νίκη της μεθόδου”

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2017
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λογική και γλώσσα επιβιώνουν της διαλύσεως της μεταφυσικής. Το ενδιαφέρον της φιλοσοφίας επικεντρώνεται στην γλώσσα και στην μέθοδο. Τα περισσότερα ερωτήματα και οι προτάσεις των φιλοσόφων βασίζονται στο γεγονός ότι δεν κατανοούμε τη λογική της γλώσσας μας. Η γλώσσα θέτει όρια στην σκέψη.Ο θρίαμβος της μεθόδου οδηγεί σε νέες δυσκολίες.

Είσοδος ελεύθερη- ώρα 20.30

Συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα

Στην πόλη της Έδεσσας συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Επίσκεψη πολιτικής συμβούλου της Καναδικής Πρεσβείας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα η πολιτική σύμβουλος της Πρεσβείας του Καναδά Debbie DesRosier. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ενημέρωσε σφαιρικά την Καναδή αξιωματούχο για την οργάνωση και λειτουργία του Δήμου Κιλκίς, την οικονομική του ευρωστία και τη συμμετοχή του στο αναπτυξιακό γίγνεσθαι του τόπου. 

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 9 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Θεσσαλονίκη: O Ψαραντώνης στο Club του Μύλου

O Ψαραντώνης την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο club του Μύλου. Ο Αντώνης Ξυλούρης (Ψαραντώνης, γεννήθηκε στα Ανώγεια και έμελλε να γίνει ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, εμπλουτίζοντας την κρητική, τη μεσογειακή και την παγκόσμια μουσική με ήχους ανεπανάληπτους, με μουσικές εξαίσιες και ερμηνείες απαρομοίαστες και μοναδικές.

Επιστολή Σωκράτη Φάμελλου προς τους Δημάρχους για τους Δασικούς Χάρτες

Επιστολή απέστειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος σε 173 Δημάρχους της χώρας, με θέμα τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά στους Δασικούς Χάρτες.

Η παιδική παράσταση, "Η Κοκκινοσκουφίτσα & Ο Καλός Λύκος" στο Κιλκίς


12ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2018

Δελτίο τύπου Συλλόγου "η πόλις"
Με τη συμμετοχή 236 μαθητών και μαθητριών από τους 9 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 το 12ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2018 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Τρέξε και εσύ στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος με την ομάδα του Kinesis-Gym Running team

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Running team
Τρέξε και εσύ στον 13ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος παρέα με την ομάδα του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym Running team.

Κιλκίς: Βρήκαν το κλεμμένο τρακτέρ και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του

Συνελήφθη προχθές (3-3-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, ένα γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2017 από περιοχή του Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 63χρονο κλεπταποδόχο

Αναφορικά με τη σύλληψη 50χρονου (Δείτε ΕΔΩ), για κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη προχθές (3-3-2018) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και ο 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

"Ο αυταρχικός κατήφορος και τα ψέματα Κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας πηγαίνουν χέρι – χέρι"

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αντί να δώσουν λύση στα αιτήματα των εκπαιδευτικών που διαδήλωναν έξω από το Υπουργείο Παιδείας, την Παρασκευή 2/3, με ανακοίνωσή τους την επόμενη μέρα της συγκέντρωσης, έχουν το θράσος κατηγορούν αναπληρωτές αλλά και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ για δήθεν απόπειρα ακύρωσης της συνάντησης με την πολιτική ηγεσία.

Φωτογραφική άποψη Ευκαρπίας Κιλκίς (5/3/2018)

Φωτογραφική άποψη Ευκαρπίας Κιλκίς 
Φωτο: Γιώργος Τσιμπούκας

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης "ΝΗΡΕΑΣ" Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" ενημερώνει ότι, μετά τις παραιτήσεις της κας. Γεωργίας Τσελέκη, προέδρου του Δ.Σ. και της κας. Χρυσούλας Ευσταθιάδου, ταμία του Δ.Σ., την νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι η ακόλουθη:

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα από τον κόμβο Δενδροποτάμου- Χαλκηδόνας ως τα όρια του νομού Πέλλας θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 ως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Δείτε το Video της συνέντευξης του κορυφαίου οδηγού αγώνων Νίκου Βάτσου στον Γιώργο Τσιμπουσλή


Καμπάνη Κιλκίς, Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. Ο Γιώργος Τσιμπουσλής ανακρίνει τον κορυφαίο Κιλκισιώτη οδηγό αγώνων αυτοκινήτου, Νίκο Βάτσο.

Νίκησαν Κορασίδες και Γυναίκες του Αίαντα Κιλκίς, στα ντέρμπι της αγωνιστικής

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στο tie-break.