Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη των Γεωργαντά και Κεφαλογιάννη στον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκαν σήμερα τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ για να εκφράσουν την ανησυχία τους αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε διαγωνισμό για την πλήρωση θέσεων στον τομέα της καθαριότητας στους Δήμους.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Τι δηλώνει ο Α. Τζιτζικώστας για την τιμωρία του ΠΑΟΚ

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την τιμωρία του ΠΑΟΚ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή, για τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο

Κιλκίς: Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές-τριες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18.

Επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών που αχρεωστήτως έχουν καταβάλει ασφαλισμένοι

Την επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών που αχρεωστήτως έχουν καταβάλει ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ ή έχουν συνεισπραχθεί από τον ΕΦΚΑ για λογαριασμό τρίτων φορέων (ΕΤΕΑΕΠ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ κλπ), προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Κιλκίς: Πουλούσε για ελαιόλαδο κάτι που έμοιαζε με ελαιόλαδο

Συνελήφθη χθες (6-3-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 67χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να διενεργεί παράνομο υπαίθριο εμπόριο και να διαθέτει προς πώληση 38 δοχεία με λάδι άγνωστης προέλευσης, που προσομοίαζε με ελαιόλαδο και τα οποία κατασχέθηκαν. 

Αυτοί είναι οι 4 άνδρες που συνελήφθησαν για βιασμό ανήλικης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 4 ημεδαπών, που συνελήφθησαν στην Πιερία την 28 Φεβρουαρίου 2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Επίσκεψη Δημάρχου Παιονίας στη Γερμανία

Το τετραήμερο 25-28 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και πολεοδομίας κ. Απουσίδης Θεόδωρος καθώς και ο Πρόεδρος της Γρίβας κ. Μπακάλης Γεώργιος επισκέφθηκαν το Rheinfelden της Γερμανίας στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών διοίκησης και αδελφοποίησης δήμων της Ελλάδος και της Γερμανίας που αναπτύσσει η Ελληνογερμανική Συνέλευση.

1ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορωδιών στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
10 Μαρτίου 2018 και στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 18.30 ανοίγουν οι πόρτες του 1ου Ανταμώματος Παραδοσιακών Χορωδιών που διοργανώνει η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η 43η επέτειος επανεθρόνισης Παναγίας στη Γουμένισσα - Οφειλόμενη δέηση για τους κρατηθέντες στρατιώτες

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Στην ακριτική επαρχία της Παιονίας, στη Γουμένισσα, όπου βρίσκεται θρονιασμένη από αιώνες το ιερόν θησαύρισμα της Παναγίας της επονομαζόμενης Γουμένισσας, εορτάστηκε και φέτος η καθιερωμένη από το 1975 πανηγυρική επανενθρόνιση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. 

SOS: Διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
"Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στην οδό Εθνικής Αντίστασης και στις κάθετες οδούς αυτής, ότι θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω σύνδεσης των ακινήτων με το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Έβρεξε βραβεία στα κρασιά της Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η άριστη ποιότητα των κρασιών που παράγονται στην περιοχή της Γουμένισσας Κιλκίς μετά τα βραβεία που κατέκτησαν το 2018 στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα Ενημέρωσης του Κέντρου Κοινότητας στην Δημοτική Ενότητα Πολυκάστρου

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα ενημέρωσης των κατοίκων και των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου στο Κέντρο Πολιτισμού & Πληροφόρησης για τους στόχους, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας.

Στο Ράντσο χορεύουν οι γυναίκες στις 8 Μαρτίου 2018


Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα “Σεισμικότητα και Σεισμική Επικινδυνότητα στη Βόρεια Ελλάδα"

Ο Δήμος Κιλκίς πραγματοποιεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς εκδήλωση – ημερίδα με θέμα:
“Σεισμικότητα και Σεισμική Επικινδυνότητα στη Βόρεια Ελλάδα - Αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου σε παλαιές και νέες κατασκευές με σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές” και ομιλητές τον Κώστα Παπαζάχο Δ/ντη Εργ. Γεωφυσικής, Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ και τον Δημήτρη Μπουφίδη, Δρ. Πολιτικό Μηχανικό, Εργαστήριο Αντοχής των Υλικών και Κατασκευών, Α.Π.Θ.

Μήνυμα ΓΓΙΦ για την 8η Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών

Το "Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη", στην PELLA TV

Δελτίο τύπου PELLA TV
Την Τετάρτη 7-3-2018 και ώρα 15.00' και την Πέμπτη 8-3-2018 και ώρα 19.00' θα μεταδοθεί η εκπομπή "Μια φωτογραφία μια ιστορία" στην οποία παρουσιάζεται το "Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη" που βρίσκεται στη Μελίκη Ημαθίας και στεγάζεται στο αρχοντικό της οικογένειας του ιδρυτή του κέντρου. 

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ (25-20, 25-17, 25-19).

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, με ώρα έναρξης τις 9.00 π.μ.