Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Χαλαμονή" του Αντώνη Παυλίδη


Κιλκίς: Σεμινάριο τοπικής ιστορίας

«Το Κιλκίς θυμάται και θυμίζει», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 12.00-14.00 στην αίθουσα "Βασίλης Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: "Βρωμιά" του Robert Schneider στο Θέατρο Αυλαία


Ένα αντιρατσιστικό έργο για το φόβο και τη μοναξιά 
Ο Σαντ είναι τριάντα χρονών. Από μικρός ονειρευόταν να φτάσει στ’ αστέρια. Από μικρός διάβαζε και μελετούσε λογοτεχνία και γερμανική γλώσσα. Ο Σαντ γεννήθηκε στο Ιράκ. Σήμερα ζει στη Γερμανία που τόσο είχε αγαπήσει. Είναι ένας ακόμα μετανάστης.

Αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», την Τρίτη 12 Μαρτίου 2018 στις 8:00 π.μ.

Από την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr μέσω της οποίας θα υποβληθούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Κατά τις πρώτες ημέρες πιλοτικής λειτουργίας της πλατφόρμας σε πραγματικές συνθήκες, εντοπίστηκαν τεχνικές παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν προκειμένου να κατοχυρωθεί η απόλυτη ασφάλεια του συστήματος, προτού ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων. 

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Ανακοίνωση Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
Το 2017 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Από τα πρώτα σωματεία της χώρας, τα μέλη του οποίου πρόσφεραν πολλά με τους αγώνες και την τέχνη τους, στο λαϊκό κίνημα, αλλά και εμπνεύστηκαν απ’ αυτό. 

Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων ο ΑΙΑΣ

Συνεχίζει τις διακρίσεις η ομάδα βόλεϊ του Αίαντα που αποτελεί πλέον ένα από τα αναγνωρίσιμα ονόματα στην Μακεδονία. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα κατακτά την πρωτιά στον όμιλό της και πηγαίνει στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων για να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Κορασίδων.

Έκθεση Φωτογραφίας και Παραδοσιακής Φορεσιάς στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής φορεσιάς. Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση που αφορά στην ιστορία και στην αδιάλειπτη πολιτιστική παρουσία και δραστηριότητά του, εγκαινιάζεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 6.30μ.μ., στις εγκαταστάσεις του (Μητροπόλεως 11).

Παλιοί και νέοι χορευτές γιόρτασαν τα 25 χρόνια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, παλιοί και νέοι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς βρέθηκαν στον χώρο του, για να γιορτάσουν τα 25α γενέθλιά του. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, με ζωντανή μουσική, γεμάτη χαμόγελα, αναμνήσεις, συγκίνηση, κέφι, φαγητό και φυσικά χορό, η οποία διοργανώθηκε από το Δ.Σ. σε συνεργασία με τους χορευτές του Τμήματος Παραστάσεων. 

Υπέταξε και τον Αγροτικό Αστέρα ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΑΟΚ που επικράτησε με 3-1 του Αγροτικού Αστέρα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του για παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι στην ενδέκατη θέση με 30 βαθμούς απέχοντας τρεις πια από τη γραμμή της σωτηρίας, και τη Κυριακή πηγαίνει για ακόμη ένα τελικό στα Τρίκαλα Ημαθίας.

Τι λέει το ΚΚΕ για τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Οι χθεσινές εικόνες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελούν τον καθρέφτη της σήψης του ποδοσφαίρου των μεγαλοεπιχειρηματιών. Τι κι αν αυστηροποιήθηκαν οι νόμοι, τι κι αν ήρθαν ξένοι επιτηρητές της UEFA, τι κι αν άλλαξε η ΕΠΟ, τι κι αν ήρθαν τακτικοί δικαστές; 

Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία λογαριασμών του ΥΠΑΑΤ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο αξιοποίησης των ψηφιακών μέσων για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Υπουργείου (πολιτική ηγεσία, οργανισμοί, εποπτευόμενοι φορείς κλπ) προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (twitter και facebook).

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες του Συνδέσμου Προπονητών Βόρειας Ελλάδας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τον Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, διοργάνωσε το Σάββατο 10 Μαρτίου, την αθλητική συνάντηση στη μνήμη του παλιού προπονητή και πρωταθλητή, Μιχάλη Ζησόπουλου.

Δήμος Κιλκίς: "Καθαρίστε τα αδόμητα οικόπεδα"

Από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου ανακοινώνεται σε όλους τους δημότες που έχουν στην κατοχή τους αδόμητα οικόπεδα εντός των οικισμών του Δήμου Κιλκίς να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους κατά την εαρινή περίοδο, συμβάλλοντας και από την πλευρά τους στην προσπάθεια να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον.

Κιλκίς: Προσπάθησαν να πουλήσουν "μαϊμού" ελαιόλαδο

Συνελήφθησαν χθες (11-3-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Δοϊράνης, 27χρονος και 44χρονη, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός τους, διαπιστώθηκε να κατέχουν με σκοπό την πώληση, 48 δοχεία με λάδι άγνωστης προέλευσης με την ένδειξη «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτουν σχετική πιστοποίηση και τα οποία κατασχέθηκαν. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 47χρονο Αλβανό για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (12-3-2018) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Καστοριάς, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ημερίδα με θέμα, "Το Τέλος του Τρίτου Μνημονίου: Μία από τα ίδια ή Ποτέ πια τα ίδια;"

"Το τρίτο μνημόνιο λήγει τον Aύγουστο του 2018. Θα βγει η Ελλάδα στις αγορές; Πρέπει να λάβει προληπτική γραμμή στήριξης; Θα υπάρξει καθαρή έξοδος στις αγορές ή ένα τέταρτο πρόγραμμα; Η Διεύθυνση Αττικής του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών "Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης" σας προσκαλεί σε ημερίδα - ανοικτό διάλογο με θέμα: 

Κιλκίς: Κοινωνική Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ «KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ»

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ
O Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας κοινωνικής δομής παροχής ένδυσης, την Κοινωνική Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ «KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ».

ΝΗΡΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Γιορτάζοντας 16 χρόνια στην πρόληψη

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων λειτουργίας του στο Νομό Κιλκίς σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το βέλος που δεν πληγώνει». 

Κιλκίς: Έκθεση ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Χρήστου Τσιλιγκερίδη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Χρήστου Τσιλιγκερίδη την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Κιλκίς: Διάλεξη με θέμα «Η 25η Μαρτίου 1821, πηγή έμπνευσης και προβληματισμού»

Ανακοίνωση Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Παραρτήματος Ν. Κιλκίς της Ε.Α.Α.Σ., σας προσκαλούν στη διάλεξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 23η Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, σε συνεργασία με την 71η Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» με θέμα: «Η 25η Μαρτίου 1821, πηγή έμπνευσης και προβληματισμού».

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την 5 Μαρτίου 2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, την 8 Μαρτίου 2018, το οποίο έχει ως εξής: