Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ευχές Πάσχα 2024, από το δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου



Ευχές Πάσχα 2024, από την Περιφερειακή Σύμβουλο Νατάσα Σωτηριάδου



Για ωραίο χαμόγελο πας οδοντίατρο - Για τη ζωή σου φοράς το κράνος σου

Εορτασμός των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε (αρθ.4 §1 Ν.2703/1999, ΦΕΚ Α72/8-4-1999) ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

Ο δύσκολος και πικρός διαχασμός στη ζωή (Σκέψεις των παθών με την κορύφωση της Μ. Πέμπτης)

Του Κώστα Κιλτίδη
Σας κατέθεσα βασανιστικές σκέψεις και διλήμματα, σε προηγούμενο κείμενό μου. Με αφορμή την διαδρομή του Χριστού μας στον Γολγοθά και την Σταύρωσή Του, θυμάμαι τις παροτρύνσεις φίλων μου. Μή μιλάς, εσύ θα σώσεις τον τόπο; 

Διακοπές ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΟΔΟΙ: ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΕΩΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΕΩΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΛΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΕΩΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΕΩΣ ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΩΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΩΣ ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΩΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 10-05-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρα 08:00 έως 13:00.

Προσωνύμια του Ιησού

Tου Κώστα Μπούζα
Στην Αγία Γραφή, ο Ιησούς Χριστός παρουσιάζεται με διάφορα προσωνύμια, που σκοπό έχουν να δηλώσουν τις ιδιότητές του ως Θεανθρώπου.

Συγχαρητήρια Ανδρέα Βεργίδη στην Ακαδημία Ρομποτικής MICROstudies Robotics για τη διάκριση της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ακαδημία ρομποτικής MICROstudies Robotics για την σημαντική τους διάκριση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, (επτά βραβεία – ένα χρυσό, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα, η οποία διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Με 1 Αργυρό μετάλλιο από το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Taekwondo της ΕΤΑΒΕ ο Άθλος Κιλκίς. Στις 26-27-28/04/2024 ημέρες Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Τae Kwon Do Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.

Ευχές Πάσχα 2024, από την Αναπτυξιακή Κιλκίς



Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη χθες (1 Μαΐου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 23 έως τις 29 Απριλίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ευχές Πάσχα 2024 από το Επιμελητήριο Κιλκίς



(VIDEO) Κόκκινα αυγά και ρίγη συγκίνησης μοίρασε ο Ερυθρός Σταυρός στο Γηροκομείο Κιλκίς

Κόκκινα αυγά και ρίγη συγκίνησης μοίρασε ο Ερυθρός Σταυρός στο Γηροκομείο Κιλκίς. Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Δωρεά Γιώργου Γεωργαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς

Δωρεά Γιώργου Γεωργαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς. Πέμπτη, 2 Μαϊου 2024.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 22 έως και τις 28 Απριλίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 2.391.599 ευρώ.

Ευχές Πάσχα 2024 από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Γιώργο Γεωργαντά



Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Η στείρωση είναι η μόνη λύση για να περιορίσουμε τα αδέσποτα

Η στείρωση είναι η μόνη λύση για να περιορίσουμε τα αδέσποτα.

Πληθώρα καταγγελιών από φαρμακοποιούς και πολίτες για τις σοβαρές ελλείψεις σε κρίσιμα φαρμακευτικά σκευάσματα

Υπογράφει
ο Πέτρος Παππάς
Αν. Τομεάρχης Υγείας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Βουλευτής Κιλκίς

Για άλλη μια φορά σημειώνεται πληθώρα καταγγελιών από φαρμακοποιούς και πολίτες για τις σοβαρές ελλείψεις σε κρίσιμα φαρμακευτικά σκευάσματα όπως αντιβιοτικά σιρόπια για παιδιά, αντιθρομβωτικά φάρμακα και φάρμακα για την οστεοπόρωση.

To Off The Record News και ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς εύχονται για το Πάσχα και την Ανάσταση 2024



Ευχές Πάσχα 2024 από το Σύλλογο Σαρακατσανίων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"



Ευχές Πάσχα 2024 από το ΣΥΡΙΖΑ Κιλκις



Ευχές Πάσχα 2024 από το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Κιλκίς


Συγχαρητήρια 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στη μαθήτρια Άννα Ορμανίδου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KYODO-KARATE

Δελτίο τύπου 
1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς συγχαίρουν την μαθήτρια του σχολείου της Α’ τάξης Ορμανίδου Άννα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KYODO-KARATE που έλαβε χώρα στην πόλη Lodz της Πολωνίας στις 13 και 14 Απριλίου του 2024.

Ευχές Πάσχα 2024 από το Δημοτικό Συνδυασμό ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ



(VIDEO) Εκδήλωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Εκδήλωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά. Τετάρτη, 1 Μαϊου 2024.

Επίσκεψη Λιάνας Κανέλλη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη, θα επισκεφθεί το Κιλκίς η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ.

Ευχές Πάσχα 2024 από το Φροντιστήριο ΟΜΗΡΟΣ

 

Λαζαρίνες και Πασχαλινές ευχές από του "Παίονες" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Παίονες" Γουμένισσας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄Παίονες΄ Γουμένισσας, το Σάββατο του Λαζάρου αναβίωσε το έθιμο των ΄Λαζαρίνων΄. Από νωρίς το πρωί τα κοριτσάκια του συλλόγου ντυμένα με τις φορεσιές τους και στολισμένα με λουλούδια μαζί με τα πολύχρωμα καλαθάκια τους τριγύρισαν στους δρόμους της μικρής μας πόλης ψέλνοντας τα κάλαντα του Λαζάρου. Οι κάτοικοι τα υποδέχτηκαν με θαυμασμό και θύμησες δίνοντας συγχαρητήρια στο σύλλογο που κρατάει τις παραδόσεις.

Αυτά είναι τα ευρωψηφοδέλτια των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

Όλοι οι υποψήφιοι των κοινοβουλευτικών κομμάτων στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα στο Κιλκίς

ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
Επισκεπτόμαστε τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα στο Κιλκίς. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024.

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο καλύτερος συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2024, βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π) της Π.Ε. Κιλκίς, με θέμα “Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, κατά την αντιπυρική περίοδο 2024”.

Τιμήθηκε η 107η Επέτειος ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, στο Χαμηλό του Δήμου Παιονίας τιμήθηκε 107η Επέτειος ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ.

Οι μικρές του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς, κλήθηκαν να παραστούν σε δύο αγώνες μέσα σε λίγο διάστημα

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Εμβόλιμη αγωνιστική για τα κορίτσια Κ16, την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η αγωνιστική του Σαββάτου 20/04, αναβλήθηκε λόγω ανωτέρας βίας. Έτσι, οι μικρές του συλλόγου, κλήθηκαν να παραστούν σε δύο αγώνες μέσα σε λίγο διάστημα, την Τετάρτη 24/04 και το Σάββατο 27/04.

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης και με σκοπό την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας, υπενθυμίζει ότι:

Ευχές Πάσχα 2024 από το βουλευτή Στέφανο Παραστατίδη



Δείπνο Αγάπης και Γιορτή της Μητέρας στο Δροσάτο

Επίκαιρη ερώτηση Πέτρο Παππά με θέμα «Αυθαίρετες, πολύωρες, καθημερινές διακοπές ρεύματος σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς στο Νομό Κιλκίς με ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ»

Δελτίο τύπου
Πέτρου Παππά
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αναπληρωτής Τομεάρχη Υγείας, Πέτρος Παππάς, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα «Αυθαίρετες, πολύωρες, καθημερινές διακοπές ρεύματος σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς στο Νομό Κιλκίς με ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ».

Ευχές Πάσχα 2024 από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη