Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στιγμιότυπα απο την παρουσίαση της "Πρωτοβουλίας Κιλκίς 2020" την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 στο Επιμελητήριο

Ανοικτή επιστολή του Χρήστου Ανδρεανίδη


"Ευθύς αμέσως μετά την ανακοίνωση της προκήρυξης του Δήμου για τον «Συμπαραστάτη του Δήμου και της Επιχείρησης» έσπευσα να ενημερωθώ μελετώντας τα σχετικά άρθρα του Νόμου προσπαθώντας να γίνω κοινωνός του πνεύματος του Νομοθέτη για τον πρωτόγνωρο ‘Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης’.

Καινοτομία για το 2ο ΕΠΑΛ

Μετά τις επιτυχημένες επιμορφώσεις που διοργάνωσε τους προηγούμενους μήνες, ακολουθεί άλλη μία καινοτόμος δράση για το 2ο ΕΠΑΛ: Η κατασκευή και λειτουργία διαδραστικού πίνακα χρησιμοποιώντας μάλιστα τις υπάρχουσες υλικοτεχνικές υποδομές.

Συνάντηση Σώκου-Δημητριάδη


Συνάντηση με τον Διοικητή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Θύμιο Σώκο, είχε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο Γραμματέας της Ν.Ε. συζήτησε με τον κ. Σώκο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον νομό Κιλκίς, δίνοντας έμφαση κυρίως σε θέματα υποδομών, οδικών δικτύων και υγείας.

Άσκηση «Καλλίμαχος» στο Κορομηλά


Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011, και ώρα 10:50, θα διεξαχθεί στο Στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς, η άσκηση «Καλλίμαχος» (το Τακτικό Συγκρότημα Αερομεταφερόμενου Λόχου κατά τις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης), παρουσία της στρατιωτικής ιεραρχίας, των τοπικών αρχών και στρατιωτικών εκπροσώπων ξένων χωρών και χωρών που συμμετέχουν στο Σχηματισμό Μάχης (HELBROC BG) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σχολή Γονέων

Λαμβάνοντας υπόψιν το αυξανόμενο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι γονείς για τη Σχολή γονέων, κατά την προηγούμενη χρονιά, και τις συνεχείς νέες αιτήσεις τους, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και με τη μέριμνα του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Απόστολου Πορτοκαλίδη, διοργανώνει και φέτος ομάδες γονέων.

Κοπή βασιλόπιτας Γιώργου Γεωργαντά (Α' μέρος)

Κοπή βασιλόπιτας Γιώργου Γεωργαντά (Β' μέρος)

Κοπή βασιλόπιτας Γιώργου Γεωργαντά (Γ' μέρος)