Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Βράβευση μαθητών


Εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν: 78 μαθητές που πρώτευσαν στον διαγωνισμό του «Μικρού Ευκλείδη» που έγινε για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού, και 8 μαθητές Γυμνασίων που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής» και «Ευκλείδης» που έγινε για μαθητές Γυμνασίων- Λυκείων.  Η τελετή βράβευσης των μαθητών θα γίνει Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:00, στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Σύσταση Επιτροπών του Άρθρου 26 του Ν. 1892/1990


Με απόφαση (1 Φεβρουαρίου 2011) του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Θύμιου Σώκου συστήθηκαν οι Επιτροπές του Άρθρου 26 του Ν. 1892/1990 στις παραμεθόριες περιοχές Αλμωπίας και Έδεσσας Πέλλας, Σιντικής Σερρών, Νευροκοπίου Δράμας και στις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς, Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου.

Νέες μονάδες φωτοβολταϊκών στο ν. Κιλκίς


Τις αποφάσεις έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία στο νομό Κιλκίς, δύο νέων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από συστήματα φωτοβολταϊκών πλαισίων, υπέγραψε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Θύμιος Σώκος. Πιο αναλυτικά, οι τοποθεσίες όπου θα εγκατασταθούν τα φωτοβολταϊκά και η ισχύς κάθε μονάδας είναι: Δήμος Πικρολίμνης Κιλκίς (αγροκτήματα Νέου Γυναικόκαστρου), ισχύος 4,04 ΜW. Δημοτικό Διαμέρισμα Βαφιοχωρίου Δήμου Πολυκάστρου Κιλκίς, ισχύος 3,996 ΜW.

Επίκαιρη Ερώτηση Θ. Παραστατίδη για Αρτζάν

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης προς τον Υπουργό Γεωργίας κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη, με θέμα τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες λόγω πλημμυρών στην περιοχή της αποξηραμένης λίμνης Αρτζάν περιοχής Πολυκάστρου του νομού Κιλκίς, καθώς και τις συνδεδεμένες επιδοτήσεις των βαμβακοπαραγωγών.